Przemek Szymański Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Nikt, nie otwiera wątku. Zapewne jak się w Polsce ociepli, to się coś ruszy. Zamieszczę jedno zdjęcie klenia złowionego w zeszłym tygodniu. Więcej, nie pokaże, żeby nie denerwować. Pitt, liście już nie płyną, rusz się i idź wreszcie, w swoje góry, na +70. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 wstawiaj, wstawiaj jak mozesz ja nie mam czasu na ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Tak coś czułem, że się w weekend wątek otworzy, ale myślałem, że ktoś wrzuci coś krajowego, a nie z importu Byłem dziś na jednym z dopływów Warty, jest już dojście do wody, więc to połowa sukcesu. Nie było za to kleni, widać te lodowe nawisy na brzegach nie nastrajają ryb do żarcia... Gratki Przemku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Panowie spokojnie, woda się normalizuje, temperatura w granicach 1-2 stopnie. Jak podskoczy jeszcze kilka kreseczek to będziemy łowić:)Jak na razie spływa pośniegówka i stopniała kra.Ryby stoją odrętwiałe-nic ich nie obchodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Z Tamizy. Zupełny przypadek. Przynętą było kopyto 12 cm na stalce 30 kg. Dwa dni później trafiłem ciut mniejszego na kopyto 10 cm. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czermin Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Piękny! Wygląda na to, że Tamiza w Łodzi to bardzo rybna rzeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Chciałbym taką rzeczkę pod blokiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 ... Zupełny przypadek. ..... X-tra przypadek, oby wiosna w końcu się obudziła i ja postaram się poprzypadkować . GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Gratulacje - nawet za taki przypadek. Wrocław też już siedzi na szpilkach... Niech tylko nocny mrozo odpuści i spłynie ta lodowata woda z krą... <_< Dalej wiemy jak sobie radzić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekC Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Wiedziałem, że mamy przyzwoitą rzekę - jutro lecę z kijem w miacho.Gratulacje dla ziomka.pozd.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekchowaniec Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Gratulacje pierwszych rybek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Może to głupie pytanie, ale co sie w Polsce łowi na kopyto 12 cm na stalce 30 kg? Piszecie o Tamizie takiej prawdziwej czy udawanej? Pod Jelenią Górą jest też Balaton stąd moje pytanie.Klenia gratuluję ... myślałem, że mi pierwszemu się uda w tym roku ten wątek otworzyć )... coś planuję w ten weekend, zobaczymy czy wypali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Kleń jest angielski. Nastawiałem się na szczupaki - close season zaczyna się od 15 marca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Witam tydzien temu rowniez trafilem 60-tke na 5 calowe kopyto,choc takich przypadkow mam juz wiele na koncie.Niestety brak zdjecia.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak12345 Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Pierwsze piękne rybki gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzoza Opublikowano 12 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 59cm z Tamizy, byl jeszcze 57cm chwile wczesniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 12 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Ja pier..ale big fisz:PGratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Szymański Opublikowano 12 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 59cm z Tamizy, byl jeszcze 57cm chwile wczesniej. Szczere gratulacje Artur. Tak trzymaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil098 Opublikowano 12 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 59cm z Tamizy, byl jeszcze 57cm chwile wczesniej.gratulację, widzę u was klenie jak karpie ja dziś również otworzyłem sezon i złowiłem rybkę tego samego gatunku ale przy twoim potworze mój klenik to szczawik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 12 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Nasz krajowy, 52cm, . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 12 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Wiosna pełną gębą Rewelka, gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 12 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Piękny, wiosenny klocek!!Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 12 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 ŁoŁ ! Tomek Gratki, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 13 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Dziękuję bardzo Panowie PozdrawiamTomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekC Opublikowano 13 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Piękny, gratulacje.Płynie wiosna wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi