ginel Opublikowano 13 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Gratulacje. Tomku, ale wobka to masz takiego kameleona. Na pierwszym zdjęciu ma brzuszek szary, na drugim czerwonawy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daaaro Opublikowano 13 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Na 1 zdjęciu to grzbiet wobka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 13 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Rzeczywiście, teraz widzę oko. Przesiadłem się ze stacjonarnego na lapta i jest widoczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 13 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Piekny klen. Wspaniały. Taki ,, kolorowy ,, w szarej stłamszonej zima scenerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 13 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Dziękuję, sceneria jeszcze zimowa, ale wiosna już w powietrzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 13 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Piekne klenie!Gratuluje.Zawsze te pierwsze wiosenne ryby ciesza wyjatkowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 13 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 gratuluje pierwszych tegorocznych grubasow u mnie halniak i totalny spadek cisnienia, ryby straszliwie ospale, zero agresji, zero atakow, zero bran ... porazka a szkoda, bo sie w koncu wyrwalem nad wode i przezylem tolnie ciemna dupe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 14 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 I ja gratuluję klenika .Jakie okoliczności połowu - jakaś typowa miejscówka, zastoisko, nurt, cofka, opaska?? Przynętę już widzieliśmy.Ja byłem na Odrze w weekend, ale mimo niskiego stanu wody nie za bardzo wiedziałem gdzie mam szukac ryb. Widziałem już pierwsze ataki na drobnicę, ale to chyba okonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 14 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Grzecznie przypominam o prosbie @remka o wstawianie mozliwie rozsrzeszonych opisow okolicznosci polowu i sprzetu, przy okazji zamieszczania zdjec ryb. DZIEKUJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 14 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Dziękuję wszystkim.@Jack Nurt nieznaczny, głębokość odpowiednia jak na porę roku przystało, widoczny wobler w wersji tonącej. PozdrawiamTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 15 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Witam,dzisiaj dwa polskie kleniuńki jeden w normach.. Srzęt; kijek do 45 gr.młynek team dragon 30stka,żyłeczka 18-tka,przynęta woblerek pijawka trzymany dwa metry od brzegu w połowie wody(głębokość łowiska 1,5metra). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Brawo ! Wszyscy już łapią a mnie remont zblokował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Piękny klusek, gratulacje, wygląda jak duży polakierowany wobler <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Dzisiaj brań dużo ,ale drobnych kleniuńków ,trzy mieśćiły się w normach.Mniejsze brały na małe przeciążone wobki by Tomy, większe na gumę uzbrojoną w 6 gr.główkę.Brania ze środka z dna .Sprzęt kijek do 45gr. żyła 20tka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Piękne kleniki.Widzę, że chyba jednym resstafinem ogarniasz wszystkie gatunki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Zgadza się ,jest mi z nim tak dobrze ,że lepiej nie pytaj <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Ja muszę iść na testy z monsterem, to dopiero będzie jazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undre Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Dzisiejszy kleniusz jeszcze sprzed ataku zimy. Sprzęt? Kołowrot Team Dragon 3000 + kij Konger + fajerlinka + Hornet. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Pięknie Undre:). Ja testuje swój nowy patyk. Klenie bardzo go polubiły. W weekend padło kilka kleni. Nowa miejscówka popowodziowa darzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 skutecznie szczujecie tymi kleksami ... tak skutecznie, ze w koncu i ja czas na ryby znalazlem w sumie rzeczka dala 6 ladnych grubaskow, w tym jeden wypasiony jak tucznik . so long! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Piotrze pięknie połowiłeś!Te grubaski, to pewnie skróty po 50+, a tucznik to 60+?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 tucznik mial lekko ponizej 60 ... reszta w przedziale 45-50 ... byly i grubsze zwierzaki ale jeszcze nie na tyle agresywne, zeby wszystko zagryzac ... za tydzien, moze dwa, swiat bedzie wygladal inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Nieźle!!!!I jeszcze śmie narzekać....Że może będzie lepiej....eh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 w sumie to dzisiaj juz moglo byc lepiej, ale jakis burek zaczal mi za plecami szczekac i wystraszony wlasciciel kundelka w trosce o pieska, o malo co, mi na schaby nie wskoczyl ... kleksy oczywiscie nie omieszkaly tego skwitowac w ich stylu, czyli zmyly sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Konkretne sztukasy Piotr - moje uznanie Pytanie : ile cm ma ten woblerek dylewskiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi