mkuczara Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Posiadanie własnego środka pływającego popłaca. W końcu możemy obłowić miejsca trudno dotepne z brzegu Kleń 43 cm, Krakowska (a raczej Nowo-Hucka Wisła).Przynętą: Dorado Alaska. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Maćku gratuluję, a co to za ponton? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkuczara Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Bush Favorit Pro 420 (cm)Duże i ciężkie ale jak się włoży wszystkie graty to już się nie wydaje takie duże niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Wczorajszy czterdzieści czte...sze...czterdzieści pięć cm Uploaded with ImageShack.us Wobler 3,5cm prowadzony wachlarzem na łuku małej wielkopolskiej rzeczki. Ryba wzięła w zasadzie na samym środku rzeczki. Pogoda przyjemna - ciepło, chociaż bez słońca, bezwietrznie. Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Dziś podlaska rzeczka blisko domu, 5 kleniuńków. Od wczoraj woda spadła około 40cm. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Sprzęt ten sam co zwykle tylko TD nowy <_< wobek dorado, żyła 20-tka, brania ze środka. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Brawo Pampuch, piękne klenie, piękna woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Wieprz...grube 44cm... wobek 3cm, żyłka 0,16 kij batson 2,55 10-21...był jeszcze jeden większy rozgiął 2 groty w owner..śmiało pod 5... z przodu.. namierzone pozdrowienia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Czoperxp ładny grubcio , a ja wstawiam mojego obiecanego 52cm Ryba wzięła w rynnie z leniwym nurtem na 4cm wobler. Kij Conger Champion 3m do 21g, żyłka 0,18.pozdrawiamwujek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Super ryb i bardzo ladna fotka Wujek Swietne klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Janek, to jednak się wczoraj wybrałeś? Gratki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Ładny kleo Janek - gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Czoperxp ładny grubcio , a ja wstawiam mojego obiecanego 52cm Ryba wzięła w rynnie z leniwym nurtem na 4cm wobler. Kij Conger Champion 3m do 21g, żyłka 0,18.pozdrawiamwujek Piękny grubasek na bogato brakuje mi jeszcze czegoś w dziale Pstrągi 2011 <_< <_< ..pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Wujek piękny kleń i fotka super-gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Wujek fajny Kleks gratuluje ,chyba ja w sobotę śmignę na Klenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco78 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Piękny kleniozaur Wujek......gratulacje:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil098 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 piękne kleniuchy gratulacje dla łowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Dzięki panowie, najbardziej lubię moment jak taki kleń się wynurza do podbierania i widzę to grube karczycho pozdrawiamwujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Witam W ciągu tygodnia bije swoje dwie życiówki:)Ostatnio był Jaź a dzisiaj jest Klusek.Nie wiem czy kiedyś pobiję ten wynik ale jak ochłonę to pomyślęCzasem sny się spełniają) Miarka pokazała 53-54cmŁowiłem kijkiem Kongera (Lucky 305cm) do tego Robi Zauberek 2000 żyłeczka Dragona 0.16..przynęta wobek hand mejdPierwsza myśl ,że to bolas..Ale jak zobaczyłem czerwoną płetwę klenia mówię---->jestem w raju:)Przy wypuszczaniu wpadłem w rynnę i ledwo się wygramoliłem-kiedyś umrę we Warcie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Gratuluję nowego PB-piękna ryba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Łeee, to na swojego woblerka? Warta potrafi człowieka zaskoczyć, gratulacje. Tylko cichaj, nie zdradzaj gdzie pojechałeś! Bo wiesz.. PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benjam87 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Piękny klusek!!! Gratuluję podwójnie w związku z tym, że złapany na własną przynętę , tak 3maj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkuczara Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Piękny kleń, wygląda jak mały amur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Dzięki za gratki:)Co nie zmienia faktu ,że złe stery porobiłem i czeka mnie jeszcze dużooo pracy nad wobami....Bo ten kleń nie wziął dlatego ,że dobrego wobka zrobiłem ,bo moje umiejętności w produkcji są jeszcze bardzo bardzoooo marne...Wychodzę z założenia ,że w tym momencie o tej godz w tym miejscu w innego by też przypierdzieliłPoprostu miałem więcej szczęścia niż rozumu:)...pozdrówki Kuba Grubyyy był-Może połykał pijawki z kamlotami;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 @bobesku, to już koń nie kleń. Piękna ryba i świetnie sfocona doskonale widać jej wielkość. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi