Nesta Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 @bobesku piękny prosiak, gratuluję! Nie wytrzymam, ide na ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 @bobesku - PIĘKNY ten Twój KLeniUCH - WIELKIE GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 rzadko zdarza się widzieć takiego potworka kozak ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 dzięki panowie:)Tak jak już pisałem--> czasem sny się spełniają heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czermin Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Woah! Masakra jakaś ;d Kiedyś myślałem sobie, że po studiach chcę zamieszkać w Sochaczewie. Potem, jak pooglądałem zdjęcia znad Odry stwierdziłem, że Wrocław też mógłby być okej. Teraz do tej listy chyba mogę dodać Poznań ;d! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Piękny klon - gratuluję.Jeszcze parę dni i zabieram się za swoje odrzańskie prosiaczki <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Gratulacje super kleniory,niech się kończy ten miesiąc bo już nie mogę wytrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Bobesku nie ma co, pozamiatałeś wątek Gratulacje, zaczynam wierzyć w Wartę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Gratulacje, zaczynam wierzyć w Wartę Dzięki Radek:) Ja zawsze wierzyłem i wierzę we Warte... tylko tego klenia trzeba było wychodzić jak Robert Korzeniowski w szczycie formy:)Miarka na fotce na zumach itp pokazuje 54..Ani grosza więcej:)Wiec poprzeczkę sobie już postawiłem --->chyba za wysoko:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Klucha 51 cm z nadwagąkij dragon guide select viper 3-18kręciął shimano seidowobek instinct 4 andrzejowyżyłka owner broad 0,22 wróciła zaraz do wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Piękny kleń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Gratuluje Panowie pięknych,dorodnych kleni.Miło się ogląda takie foty siedząc przy Wielkanocnym stole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chulo Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 WitamDziś na Wiśle dwie sztuki 45cm i 30cm (oba spasione jak świnie)Fotkę wkleję jutro (niestety telefon) 45cm walczył jak 55cm, bardzo silna rybaRybki złowione przy okazji testowania silnika. Pychówka daje tę przewagę że miejsca były dziewicze w tym roku. Silne brania na woblerka płytko schodzącego sieka.Jutro robię poprawkę bo miejscówka baaaardzo obiecująca.Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woys Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 To ja się może pochwale dzisiejszym klenikiem coś między 42-45(szybko przyłożyłem miarke i do wody). Może nie duży, ale cieszy bo pierwszy na swojego wobka. Złowiony z płytkiego napływu główki, przyuważyłem jak stał na kamieniach skubany.(Zdjęcie robione niestety kalkulatorem..). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Gratki Dawno nie byłem na rybkach w Czerwonaku i rejonach:)pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chulo Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Fotka wczorajszego 45cm, dziś w sumie 8 kleni i jeden jazikw rozmiarach 35-45cmFotki niebawem. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 chulo fajna rybka czy Twój kijek to s.catana,tak z ciekawości pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chulo Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 HejDzięki! Tak to s. catana 3m 5-15gr. Szukałem długo kijka za dobre pieniądze aż w końcu wpadł mi w ręce ten badylek. Nie przywiązuję zbytnio wagi do marki, biorę to co mi podpasuje.Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Gratulacje chulo. Swietna miejscowka na wszelakie ryby o tej porze roku i przy tym stanie. Latem ciezko tam wpłynac pychowka, wiec łowcie tam ile sie da. Tak miedzy nami to jedna zostanich ostoi kleni na długim odcinku rzeki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamspin Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 title=chulo napisał(a) dnia pon, 25 kwiecień 2011 06:21]Fotka wczorajszego 45cm, dziś w sumie 8 kleni i jeden jazikw rozmiarach 35-45cm Gratuluję Paweł połowów, pewnie brały na kurews... zakręcie śmierci Pozdrawiam, do zobaczenia na pomorzu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamspin Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 HejDzięki! Tak to s. catana 3m 5-15gr. Szukałem długo kijka za dobre pieniądze aż w końcu wpadł mi w ręce ten badylek. Nie przywiązuję zbytnio wagi do marki, biorę to co mi podpasuje.PozdrTak za takie pieniądze to super kijek,sorka za O.T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Początek wiślanego sezonu świetny, dawno nie złapałem takiego klenia Przyładował przed przelewem w nurcie na instincta Andrzeja Lipińskiego 4 cm, walczył pięknie, murował do dna i oczywiście wrócił do wody. :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Ładny kluse... radocha jest po wyjęciu ładnego kleniora prawda??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi