pitt Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 cieplo, slonecznie ... kleniscie ten zagryzl na sporego tapsa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Z 37 miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 37? A Taps robi takie duże woblery?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chulo Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Jeden z wczorajszych. Siekały na sieka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek.mirecki Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Wrzucam fotki z ostatnich 4 wyjazdów. W sumie coś koło 30-40 szt. w granicach 30-44cm. Łowisko standardowe o tej porze roku - napływ oraz kamienista opaska. Niestety wczoraj niezły szczupak odpłynął z woblerem w pysku Sprzęt: wędka Team Dragon 2,75m. 5-18g, kołowrotek Shimano Exage 2500, żyłka 0,14mm przynęty: obrotówka Mepss Long 1 srebrna, Mepss Aglia 0 złota, woblerki Siek i Salmo Hornet 2,5cm oraz 3,5 cm tonące.Sorry za zdjęcia, niestety robione telefonem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Fotki dobre,nie narzekaj i rybka tez super,gratki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek.mirecki Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Hej ho!41-42 cmKlusek mocno uderzył we warkoczu warcianej Warty na rodzimego woblerka 3cm:)Łowiłem kijkiem Lucky 305cm + Zauber 20 i żyłeczka 0.16branie koło godz.11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swider Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Dzisiejszy w Warszawskiego odcinka wisły .Złowiony w pierwszym rzucie na nowiutki kijek( konger W.C.dancer L 240 3-14g),rybka miała 52 cm.Zdjecie słabiutkie bo z telefonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunek Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Dzisiejszy klenik 47cm, złowiony w Bzurze. Uderzył w wobka 2,5cm własnej produkcji, prowadzonego wachlarzem w warkoczu. Kij SC Wild River 3-12g, żyłka 0,16mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Brawo @Swider! 50tak w pierwszym rzucie. to jak piatka w totka...6tka to bylby 60tak Gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 8 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 dobrze, ze kleksy lowicie, gratuluje lowcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 ryby jak na razie zajmuja sie bzykaniem i nie nie mysla o innych rzeczach ... oprocz wyjatkow oczywiscie .specjanie dla baloo ;o) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 no pitt - w końcu Twoja mordka urocza. Jeszcze tylko uśmiech na kolejnej i będę cały happy! Piękne rybki. Ja ostatnio kleniki trafiałem dość przypadkowo, jako przyłów, ale jak już się wieszał to konkretny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 hey hey . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 11 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 no, no.... w końcu przełamałeś się z autoportretami. Super rybka. Czy to nie oby jakiś stary lipowy Lipiński wobek?!? Pitt, dobrze Cię widzieć uśmiechniętego z klockami w rękach. YO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Najpierw w okolicach 35-40cm parę sztuk przy testach Jaziówek.Potem niezła BABCIA przywaliła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 11 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Tomy wątki pomyliłeś - przecież to AMUR (prawie) <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomass Opublikowano 11 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 O w mordę, ale karczycho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Moment,moment bo fotki wstawiam tylko coś muli komp. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 11 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Brawo Tomy! kawal babulenki nie mam pytan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 11 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Brawo Tomy! kawal babulenki nie mam pytan ja i owszem - Ciepła woda??????? <_< <_< <_< <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 11 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Fiu fiu, testy udane Strasznie fajne foty. Karczycho to ma takie, że się zastanawiam w którym klubie na bramce stoi. Piękny amurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 11 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Babcia piekna , woblerek cukierek no i podbierak najwyzszej jakosci ..bez urazowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Brawo Tomy! kawal babulenki nie mam pytan ja i owszem - Ciepła woda??????? <_< <_< <_< <_< <_< <_< Woda zimna jak cholera.Tak,tak jak zajarzyłem że to Klenicho tak jak stałem podbierak w dłoń i za nim do rzeki bo wlazł na mieliznę i tak zakotwiczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi