Guzu Opublikowano 16 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 A juz wlasnie mialem pytac o foty Patryk Widze ze pogoda zmienna byla. Gratulacje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Guzu, Xavi - dzięki.Coś tam dla Was zostawię ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Patu-foty jak zawsze widzę mistrzostwo:)grat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Patryk to jest ten BR do 21g? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Tomek, wg opisu do 18gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 @patu twój BR spisywał się świetnie ale TasiekRods tego dnia, na delikatne brania, okazał się bezkonkurencyjny A to klekleń na kijek made by TasiekRods Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Przy jego akcji hiper extra super slow i tej Twojej 30letniej Stomilowej żyłce, zaciąłby nawet kiełża miedzy kamieniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 gadanie, @patu wiem, że podoba Ci się ten patyk. Dozbieraj jeszcze trochę kasy a TasiekRods będzie Twój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Szczególnie spacing na 5 ringów ze szczytową 12tką i przelotki ala silver cement ...Dozbieram i będzie mój. Do wypasania owieczek jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Apropos owiec, niezła akcja ostatnio była! Animals i Zieloni powinni być nam wdzięczni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 18 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Tak, akcja ratowania tonącej w rozlewiskowym bagnie owieczki była godna podziwu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco78 Opublikowano 21 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Witam, kleofas made in Oder:) pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 21 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Brawo! Zdjęcie i ryba przepiękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Niesamowite zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek Kleń Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Witam. Gratuluje wszystkim pięknych kleksów I ja dorzucę od siebie jednego z pierwszych amatorów chrabąszcza złowiony na odrzańskim przelewie. Sprzęt to:Kijek Cormorana z serii Black Star 3-18g, kołowrotek Daiwa Caldia 2500x, żyłeczka York 0,14mm i przynęta żuczek wykonany przez mojego kumpla. Klenik mierzył 48 cm. Fotka robiona na szybko z ręki zależało mi na powrocie rybki w dobrej kondycji do wody Uploaded with ImageShack.usPozdrawiam Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander3 Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Witam. Gratuluje wszystkim pięknych kleksów I ja dorzucę od siebie jednego z pierwszych amatorów chrabąszcza złowiony na odrzańskim przelewie. Sprzęt to:Kijek Cormorana z serii Black Star 3-18g, kołowrotek Daiwa Caldia 2500x, żyłeczka York 0,14m i przynęta żuczek wykonany przez mojego kumpla. Klenik mierzył 48 cm. Fotka robiona na szybko z ręki zależało mi na powrocie rybki w dobrej kondycji do wody Uploaded with ImageShack.usPozdrawiam Jarek gratki!a moze jakas foteczka tego wobka?a u mnie narazie cienko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek Kleń Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Witaj @zander3 wklejam fotkę z holu bolka. Bolek nie spełnił wymiaru ale chodzi o wobka woblerek nazywa się mikro chrząszcz i jest ręcznie robione przez mojego kolegę Uploaded with ImageShack.usPozdrawiam Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaDza Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 2 fotki z ostatniego kleniowania...Kleń i.... A wyjazd zakończył się przykrą porażką... z podbieraka wyleciał mi klenik 54-56 i zostawił mnie z głupią minką na brzegu, a już widziałem go na j.pl Dobrze że wiem gdzie mieszka i jeszcze postaram się go pokazać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 widzę, ze Opole ostro się wzięło do roboty w tym sezonie. Czekamy zatem na 50-tkę. i tak na marginesie trzeba przyznać, ze poziom fotek się poprawia z roku, na rok.. -) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek Kleń Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Witam, dziś zaliczyłem bardzo udany dzionek nad Odrą co zaowocowało 4 kleniami z czego 2 z nich przekroczyło 40cm a jeden załapał się na wymiar j.pl no i spadła klucha grubo ponad 50 cm sądzę że przez bardzo delikatną zbiórkę słabo się zapiął. Przynętą dnia okazał się po raz kolejny mikro chrząszcz Uploaded with ImageShack.usPozdrawiam Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander3 Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 gratuluje @gadza i @kostek ladnych kluskow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander3 Opublikowano 28 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 wreszcie cos z powierzchni 2 h biczowania pewnego odrzanskiego przelewu na 452 km rzeki przynioslo 2 kluchy 40+...sprzet: kijek dragon 2.70m. c.w 2-10gram.mlynek spro red arc 10200, do tego zylka york exclusive gold line 0,14 mm, czarna zapinka kostal-a nr. 0 zas przyneta okazal sie mikro chrzaszcz 2 cm z aukcji. dzieki @kostek za namiary na te wobki!fotka robiona z reki w 20-30 sekund, bo zalezy mi bardziej na kondycji ryby niz jakosci zdjecia. a jak u was koledzy na odrzanskich przelewach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Singor_ths Opublikowano 28 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Wiślane... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander3 Opublikowano 28 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 @singor ths niezle kabany!!! ile cm mialy? na co? z rafy wislanej czy przelewu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Singor_ths Opublikowano 28 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 @zander Dzikie bardzo szybkie przelewy. Nocny 60 cm Dzienny 52 cm Sprzęt: Robinson Diaflex Spinn 2,70, 9-32g. plecionka 0,16 Stren,kołowrotek Penn Sargus 3000 Pozdrawiam, Mateusz Kalkowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi