Skocz do zawartości

Klenie 2011

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Gratuluje wszystkim pięknych kleksów ;)

I ja dorzucę od siebie jednego z pierwszych amatorów chrabąszcza :D złowiony na odrzańskim przelewie. Sprzęt to:

Kijek Cormorana z serii Black Star 3-18g, kołowrotek Daiwa Caldia 2500x, żyłeczka York 0,14mm i przynęta żuczek wykonany przez mojego kumpla. Klenik mierzył 48 cm. Fotka robiona na szybko z ręki zależało mi na powrocie rybki w dobrej kondycji do wody ;)

http://img11.imageshack.us/img11/441/21052011176.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Pozdrawiam Jarek

Witam. Gratuluje wszystkim pięknych kleksów ;)

I ja dorzucę od siebie jednego z pierwszych amatorów chrabąszcza :D złowiony na odrzańskim przelewie. Sprzęt to:

Kijek Cormorana z serii Black Star 3-18g, kołowrotek Daiwa Caldia 2500x, żyłeczka York 0,14m i przynęta żuczek wykonany przez mojego kumpla. Klenik mierzył 48 cm. Fotka robiona na szybko z ręki zależało mi na powrocie rybki w dobrej kondycji do wody ;)

http://img11.imageshack.us/img11/441/21052011176.jpg

Pozdrawiam Jarek

gratki!a moze jakas foteczka tego wobka?

a u mnie narazie cienko.

2 fotki z ostatniego kleniowania...

Kleń i...

.

A wyjazd zakończył się przykrą porażką... z podbieraka wyleciał mi klenik 54-56 i zostawił mnie z głupią minką na brzegu, a już widziałem go na j.pl :angry:

Dobrze że wiem gdzie mieszka i jeszcze postaram się go pokazać... B)

post-225-1348915522,093_thumb.jpg

post-225-1348915522,1853_thumb.jpg

Witam, dziś zaliczyłem bardzo udany dzionek nad Odrą co zaowocowało 4 kleniami z czego 2 z nich przekroczyło 40cm a jeden załapał się na wymiar j.pl no i spadła klucha grubo ponad 50 cm sądzę że przez bardzo delikatną zbiórkę słabo się zapiął. Przynętą dnia okazał się po raz kolejny mikro chrząszcz :D

http://img714.imageshack.us/img714/6616/23052011180.jpg

Pozdrawiam Jarek

wreszcie cos z powierzchni

2 h biczowania pewnego odrzanskiego przelewu na 452 km rzeki przynioslo 2 kluchy 40+...

sprzet: kijek dragon 2.70m. c.w 2-10gram.

mlynek spro red arc 10200, do tego zylka york exclusive gold line 0,14 mm, czarna zapinka kostal-a nr. 0 zas przyneta okazal sie mikro chrzaszcz 2 cm z aukcji. dzieki @kostek za namiary na te wobki!

fotka robiona z reki w 20-30 sekund, bo zalezy mi bardziej na kondycji ryby niz jakosci zdjecia.

a jak u was koledzy na odrzanskich przelewach?

post-3211-1348915536,2656_thumb.jpg

post-3211-1348915536,3653_thumb.jpg