szaker Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Na niewielkiej rzecce świętokrzyskiej taki o to kabanek. Ma ponad 40, ale ile dokładnie to nie wiem bo bez miary. Wziął na woblerka hand-made 2,5 cm, od razu po zetknięciu z wodą go zassał chociaż to nie smużak. Próbowałem go namówić na zdjęcie do kalendarza, ale był za bardzo nerwowy, a aparat w telefonie za duże opóźnienie ma i nic z tego nie wyszło:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Gratulacje dla wszystkich łowców pięknych kleni.Ja wczoraj pierwszy raz w tym sezonie kusiłem je na imitacje owadów,w sumie dostałem 5 rybek w tym jedna przyzwoita(50+).sprzęt:odległościówka 3,9m,zauber 4000,żyłka 0,18+owady 2-3cm..sory za jakość fotek,ale zależało mi na szybkim pwrocie staruszka do rzeki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 No to i ja coś wrzucę.Byłem razem z WOBIM i pięćdziesiątaka gratulowałem mu na łowisku.U mnie skromniej,5 ryb(4 klenie+szczupaczek).Klenie 2x40+ i 2x25+..Sprzęt:X-KEVLAR LONG DISTANCE MATCH 4,20 ;Shimano Exage 2500Fa+monofil 0,18 ;owady 3-3,5cm ;mała podlaska rzeka. Pozdrawiam Tomi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek Kleń Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Żeby wątek nie spadł na drugą stronę wkleję fotke mojego nowego PBmierzącego 53 cm klusek zassał mikro chrząszcza z wielka chęcia ;D Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.usi powrót do wody Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Warmińskie czterdzieści parę ...Sprzęt Byron X12T, Okuma ZEON FD30, wobler powierzchniowy własnej produkcji. Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Warmińskie czterdzieści parę ... ...to pogratulować sukcesu... u mnie niestety, jak na razie, tylko kleszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 45-50 - dokładnie nie wiem, bo miarki nie noszę. Ale raczej bliżej 50. Chudy i głodny - chyba po tarle. Wziął na Rapala Jointed 9 cm. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Gratuluję wszystkim łowcom kleni.Odrzański, wychudzony klonek 45+ na Hornecika 4cm... na większe przyjdzie jeszcze pora <_< . Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 W przerwie między boleniami .Jeden z kilku odrzańskich kleni +-50cm.Hornet 4cm, SC V Elite 7` 10lb, Stella 2500F z 10lb na szpuli itp itd Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Wedka odczarowana! Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Oj tak, nałowiła się tego dnia do bólu <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 gratulacje PatrykKlenie przestały się bzykać to zaczęły jeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Robert, po sexiku apetyt zawsze wzrasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 I ja odwiedziłem Odrę, pełno ryb, a u Patryka z opowieści, które słyszałem... Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kibol Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Witam z poprzedniej Niedzieli złowiony na chrusta OS Wisła /Wilkowa/ . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafer Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Przyłów z Bobru podczas podchodzenia pstrąga. Capnął we wlewie wobka Hybrida wobler U1-Twitchbait 9cm. Kij Blue Rapid 2,75cm do 17lb + Stelka FD 3000 55,5cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 @maferPrzepiękna ryba z przepięknej rzeki.Aż znów mi się zachciało odwiedzić Bobra Szczerze gratuluję !! Slavobeer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Kawal klenia z Bobru - gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Ładny grubasek, ach te klenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek Kleń Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Gratuluj pięknych klusków dorzucę też coś od siebie. Parę rybek z ostatniego wypadu wszystkie 45+ cm jak zwykle na mikro chrząszcze. Na zawodach trafiłem również kluseczka 52 cm ale bez zdjęcia, najważniejsze że po zmierzeniu wrócił do wody Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rychu Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Gratuluję ładnego klonka i zazdroszczę ładnej pogody.U nas wciąż leje i leje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek Kleń Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 @ Rychu rybki były zowione ponad tydzień przed wstawieniem fotek aktualnie na moim odcinku odry woda jest baaardzo wysoka i przez najbliższe parę dni mogę tylko pooglądać fotki klusek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Może i nie jest kolosem ,ale wymęczony dwa dni ciężkiej orki w gumowych spodniobutach w trzcinie po szyję między dziesiątkami kajaków i ten skwar z nieba... . kijek lamiglas 13stopek do 14gr.żyła 18przynęta tłusta mrówa tomiego 101.Zebranie ze środka rzeki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Fajna ryba Adamie,szkoda że nie było mnie w pobliżu to pewnie zrobiłbym jakieś pozowane zdjęcie.Poniżej jeden z kilku moich z tej samej,wspólnej wyprawy.Też nie jakiś szczególny kaban,ale sam wiesz jak było ciężko... Match HI-KEVLAR X 14stóp,RYOBI ZAUBER 4000,monofil 0,18 Flex,owad własnej prod.30mm,Woda idealna,trzciny,upał 30+ i jeszcze te półnagie kajakarki,podnoszące temperaturę o kilkanaście stopni.... . Pozdrawiam Tomi . Ps.Przemyślałem i przeanalizowałem naszą wyprawę i przyczyny niepowodzenia trzeba jednak dopatrywać się jednak w świecących jednocześnie dwóch Słońcach z opowieści starego wędkarza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gwacker Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Nocny klenik z zalanej główki. Wziął na FEROXa 4cm . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi