Skocz do zawartości

Klenie 2011

Rekomendowane odpowiedzi

po kilku tygodniach posuchy - jakie to straszne(!) i ja moglem sie wyrwac na trzy godziny nad rzeke, zlapalem jednego ladnego klenia i mialem tylko trzy brania ... woda jest po brutalnych deszczach sniado-koperkowa i mialem ogromny problem ze znalezieniem ryb a potem ze skuszeniem ich do wspolpracy ...

.

na koniec wpadlem w bloto i zapoznalem sie z pokrzywami :mellow:

post-24-1348915667,0013_thumb.jpg

post-24-1348915667,0948_thumb.jpg

Daniel - ładny klenik.

Jak się ogarnę po 2 dniach fishingu, zmienię skóre na nową :( ,to wrzucę cos z odrzańskich rewirów.

Nadmienię tylko, że mój słynny kuzyn Łukasz vel @snaej, który zaczyna zawsze z wysokiej póły ( okoń 49cm, pierwszy pstrąg 48cm itp) złowił swoje dwa pierwsze klenie.... 56cm i 50cm :huh: :D... Mi pozostały 55- :lol: ;)

Dobrze, że bolki strajkowały :lol: ....

@guzu, @manonegra13 fajne kleksy :D wasze foty zmotywowały mnie lece we wtorek albo środe odwiedzić swoje odrzańskie rewiry ;)

tasiek, szykuj się na mega jazie...wczoraj było kilka z 5tką na przedzie :huh: ;)

@patu u mnie pełna gotowość!

Ja nawet śpie z uzbrojonym Blue Rapidem dzierżąc korbkę kołowrotka w dłoni ;) :mellow: :mellow:

@guzu, @manonegra13 fajne kleksy :D wasze foty zmotywowały mnie lece we wtorek albo środe odwiedzić swoje odrzańskie rewiry ;)

tasiek, szykuj się na mega jazie...wczoraj było kilka z 5tką na przedzie :huh: ;)

@patu u mnie pełna gotowość!

Ja nawet śpie z uzbrojonym Blue Rapidem dzierżąc korbkę kołowrotka w dłoni ;) :mellow: :mellow:

Cale zycie na sluzbie

B)

Powodzenia na jaziach potworach. Tych niestety tu u siebie nie znajde...

Brawo Kuzyn Patu i brawo Patu!

U mnie dzis 9 sztuk.

Z takich ciekawszych to 53, 51, 51, 51 i 50.

Fotki podle (bo gralem dzis solo).

Wstawie to co sie udalo wyluskac...

.

U mnie braly na rozne przynety : na aszychminki 2, na meppsy 1, na Hermesy, na Gnoma 0. Jakos dzis mialu urozmaicone MENU

Pozdrawiam

Guzu

p.s. dziekuje za wyrozumialosc z foto

Embarassed

post-16-1348915671,9626_thumb.jpg