Guzu Opublikowano 17 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Patryk na Odrze lowi sumy...To ja w Katalonii klenie Ponizej jedna z rybek z sobotniego popoludnia. Rzeka Segre Zlapana na meppsa 1. Kijek 12 lb. . Podziekowania dla Bartka i dla Krzyska! Pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 17 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 po kilku tygodniach posuchy - jakie to straszne(!) i ja moglem sie wyrwac na trzy godziny nad rzeke, zlapalem jednego ladnego klenia i mialem tylko trzy brania ... woda jest po brutalnych deszczach sniado-koperkowa i mialem ogromny problem ze znalezieniem ryb a potem ze skuszeniem ich do wspolpracy ... . na koniec wpadlem w bloto i zapoznalem sie z pokrzywami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 17 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Pitt jak zwykle zes zapodal jakiegos krazownika z potoku Gratulacje! Jesli to nie sekret...to co to za wobler ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 17 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 zaraz krazownika, po takim poscie to nawet 48 cm cieszy woba wykonal leszek dylewski a ja zaprezentowalem skrzetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 17 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Daniel - ładny klenik.Jak się ogarnę po 2 dniach fishingu, zmienię skóre na nową ,to wrzucę cos z odrzańskich rewirów.Nadmienię tylko, że mój słynny kuzyn Łukasz vel @snaej, który zaczyna zawsze z wysokiej póły ( okoń 49cm, pierwszy pstrąg 48cm itp) złowił swoje dwa pierwsze klenie.... 56cm i 50cm ... Mi pozostały 55- Dobrze, że bolki strajkowały .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 17 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Ale KUZYN! Mistrz wejscia w nowy temat Imponujaco lowi - naprawde U nas tez bylo 56 - zlapal Krzysiek...ktory byl pierwszy raz na kleniach Jeszcze jeden z wczorajszych : . Na Aglie 1, srebrna. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manonegra13 Opublikowano 17 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Pierwszy raz na kleniach i jak już Daniel zapowiedział -moje 56cm, było jeszcze parę ładnych kleni z wymiarem 53 i około 50cm.Bardzo piękne łowienie dzięki Danielowi i Bartkowi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 17 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 o, jakie ladne lowienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 17 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 @guzu, @manonegra13 fajne kleksy wasze foty zmotywowały mnie lece we wtorek albo środe odwiedzić swoje odrzańskie rewiry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 17 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Ładne rybki Krzysiek, gratulacje, 56 piękny debiut! Wrodzony talent. PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 17 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Fajne rybki Panowie, gratulacje. Pitt, dawno Ciebie nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 @guzu, @manonegra13 fajne kleksy wasze foty zmotywowały mnie lece we wtorek albo środe odwiedzić swoje odrzańskie rewiry tasiek, szykuj się na mega jazie...wczoraj było kilka z 5tką na przedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Daniel - widzę, że jakiś nowy odcinek Segre odwiedziłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Daniel - widzę, że jakiś nowy odcinek Segre odwiedziłeś? Tak, dzieki rozpoznaniu terenu przez Kolege zawitalem na gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 @guzu, @manonegra13 fajne kleksy wasze foty zmotywowały mnie lece we wtorek albo środe odwiedzić swoje odrzańskie rewiry tasiek, szykuj się na mega jazie...wczoraj było kilka z 5tką na przedzie @patu u mnie pełna gotowość!Ja nawet śpie z uzbrojonym Blue Rapidem dzierżąc korbkę kołowrotka w dłoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 @guzu, @manonegra13 fajne kleksy wasze foty zmotywowały mnie lece we wtorek albo środe odwiedzić swoje odrzańskie rewiry tasiek, szykuj się na mega jazie...wczoraj było kilka z 5tką na przedzie @patu u mnie pełna gotowość!Ja nawet śpie z uzbrojonym Blue Rapidem dzierżąc korbkę kołowrotka w dłoni Cale zycie na sluzbie Powodzenia na jaziach potworach. Tych niestety tu u siebie nie znajde... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Te największe czekają na Twój przyjazd.. nie daj im umrzeć z tęsknoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Odrzańskie klony Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manonegra13 Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Patu , piękne klenicha w pięknej scenerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 pitt,ujęcia prawdziwie stomatologiczne Bardzo ładne, podobają mi się. Slavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Patu,czy tylna kotwiczka jest taka porozginana czy to tylko tak wyszło na fotce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Kuzyn w akcji Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Brawo Kuzyn Patu i brawo Patu! U mnie dzis 9 sztuk.Z takich ciekawszych to 53, 51, 51, 51 i 50.Fotki podle (bo gralem dzis solo).Wstawie to co sie udalo wyluskac... . U mnie braly na rozne przynety : na aszychminki 2, na meppsy 1, na Hermesy, na Gnoma 0. Jakos dzis mialu urozmaicone MENU Pozdrawiam Guzu p.s. dziekuje za wyrozumialosc z foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Daniel - widzę, że jakiś nowy odcinek Segre odwiedziłeś? Tak, dzieki rozpoznaniu terenu przez Kolege zawitalem na gotowe Danielu tak tylko z ciekawości to powyżej Valiry czy poniżej?!? i widzę, że coś te hiszpańskie kleksy niedojadają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 @Guzu skorzystał na tym, że niedożywone i co podłożył to one wszystko chciały zjeść .Guzu gratki piękne klonki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi