Guzu Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Sa dwa typy kleni na moim odcinku rzeki.Jedne te duzoglowe. I drugie takie miesniaki. Wygladaja jak jazie.To buzka takiego miesistego 48 cm. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Te 'mięśniaki' bardziej jak nasze, polskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Patu,czy tylna kotwiczka jest taka porozginana czy to tylko tak wyszło na fotce?...wobler napracował sie tego dnia do bólu, kotwice również.Co jakis czas musiałem ją prostować - igły są dobre na jazie, klenie molestują je niemiłosiernie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 Chodzily jakies podsmiechujki na temat cienkosci katalonskich kleni No to prosze cieniasa, taki podpiecdziesiatak... Najladniejszy z 4 dzis zladowanych. . Przyneta - wobler. Zestaw 12 lb. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 No ten to już mniej dbał o linię.Zazdroszczę Guzu fajne ryby.Ja ostatnio na suchą muchę je ćwiczę. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 @Guzu ale ta rzeczka za Tobą to taka dość pstrągowo-lipieniowa, a klonek niczego sobie.Na takiej wodzie nie dziwię się, że 12lb stosujesz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Znowu Guzu w każdym wątku Pozazdrościć wody i czasu na wędkowanie...gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 @guzu złowiłeś świętego klenia z mglistą aureolą nad grzbietem A tak poważnie to fajna rybka. Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 @guzu złowiłeś świętego klenia z mglistą aureolą nad grzbietem A tak poważnie to fajna rybka. Gratuluje Wolalbym 60+ zamiast tego swietoszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manonegra13 Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Guzu gratuluje kolejnego udanego wypadu nad rzeczkę , następny oczywiście razem Fajna fotka i rzeczywiście ,święty kleń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 No ten to już mniej dbał o linię.Zazdroszczę Guzu fajne ryby.Ja ostatnio na suchą muchę je ćwiczę. I to jest własnie piekne .Mogłbys Tomku pokazac swoje muchy w odpowiednim dziale? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 No ten to już mniej dbał o linię.Zazdroszczę Guzu fajne ryby.Ja ostatnio na suchą muchę je ćwiczę. I to jest własnie piekne .Mogłbys Tomku pokazac swoje muchy w odpowiednim dziale?Kiedy ja się wstydzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Dla podtrzymania wątka Z ostatniego wypadu nad przybierającą Odre Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Sprzęt: Blue Rapid 2,52m do 18g, 12 lb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 @tasiek - jak zwykle kamienna twarz łowcy.Jutro przyklejam Ci uśmiech jokera <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 dzis udalo mi sie na 3 h wyskoczyc nad wode ... i nawet sie oplacilo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Piotr, Piękne zdjęcia. Nawet z wody nie wyszedł! Pictures of fish in the water are extremely cool!OntheFlyProductions Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 dzis udalo mi sie na 3 h wyskoczyc nad wode ... i nawet sie oplacilo Mówisz, że roczna składka musi się zwrócić?!? Ładne klonki, woda kryształ, fotki super! PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Kleń w akcji... Uploaded with ImageShack.us ... kombinuje jak tu sprawić aby przednia kotwiczka wobka utkwiła w dłoni łowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Muchowy 40stak.Największy z dzisiaj.Może nie byk ale na muchę cieszy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Witam WitamDzisiaj druga runda na lekki spinn w godzinach nocnych:) Misja klenik-jazik.......Nad woda byłem około 2.30 w nocy i siedziałem aż mnie burza nie przegoniła czyli koło 5-6:)Zauważyłem na płyciźnie jak 2-3 sztuki zaganiają drobnicęW drugim rzucie na mojego wobka 3cm przydzwonił Kleń -miarka pokazała 41-42...Po fotce po chamsku opryskał mnie brudna wodą z Warty i odpłynął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asafa Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Widać, że nie tylko u mnie z kleniem kiepsko. Już się nawet zacząłem zastanawiać czy aby kłusole nie narobili dziadostwa, ale po ciszy w wątku wnioskuje, że kleń póki co nieaktywny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Ponownie krystaliczna Biebrza,kilka ryb z weekendowego wypadu (były klenie i bolenie). Na fotkach najbardziej fotogeniczne..Kleń 50+. HI-KEVLAR Long Distance Match,ZAUBER 4000,FLEX 0,18mm,Owady 30 i 35mm wyrób własny. Pozdrawiam Tomi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
66konik Opublikowano 3 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 3 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Wspaniale! Zwróć uwagę na zdjęcia @Pitt. Tylko ryba, nic więcej. Po pierwszym zdjęciu już wiem jak wyglądasz! Ryba przepiękna! Szczerze gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi