bobesku Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Gratuluję rybekJa wczoraj kluskowatego 42-43rz.Warta Kij i młynek-IrI lucky Kongera i Zauber 20 + 0.16 MikadoPrzynęta -swój wobek 3cm w dość jasnych kolorkachKlenio bardzo efektownie szedł za wobkiem -ala mały rekinek:)Piękne dla oka branie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 No piekne kleksy lowicie! Ja mam nadzieje ze po 2 letniej przerwie w ta jesien zmowu uda mnie sie podjechac nad rzeke by polowic klenie no i pobic 50,5 cm! Trzymajcie prosze kciuki! Pozdrowienia Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 @Dawid, @Kuba super kleksiki, gratki. O cholera Tomek sie nawet pokazal hehhe te 50 to na Menie knackniesz na luzie a na Niddzie na Bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 No wlasnie problem w tym ze nie mieszkam juz we Frankfurcie a w Darmstadtzie. Teraz mam blizej nad Ren i nad Gersprenz, niestety fury brak a co do Gersprenz to jeszcze nie wiem jak tam z pozwoleniem. PozdrowieniaTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Na Renie kleni nie brakuje i tam masz szanse na prawdziwe klocki. Mi na menie w tym roku udalo sie trafic 2 kleksy +50 a kumpel na Kinzig trafil takiego 56. Odezwij sie czasem na priv to pogadamy o kleksach heheh. zdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undre Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Dziś po pracy Wisłok obdarzył mnie pięcioma kleniami. Oto największy z nich.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Fajnie po tyrce wyskoczyć sobię na takie kleofaski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Piekny! Wyglada jak torpeda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Dzisiejsze przyłowy przy okoniach.Złowione na wklejankę.Plecionka PP 0,08 mm , przynęta Demon Dragona 5 cm na 5-cio gramowej główce.Pierwszy prawie około 50 cm a drugi około 55 cm. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Piekne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Jestem na święta u rodziny. Jest kleniowa rzeczka i ładna pogoda. Jeden sensny się trafił oprócz tego przedszkole. Spro Red Arc 10200 Daiwa exceller ul. wobler kenart Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 +- 50 z małej rzeczki pod londynem,pewnie mój ostatni w tym sezonie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 nie ma takiego miasta jak Londyn, jest Lądek, Lądek Zdrój.... gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Niby tak,ale podobno gol strzelony na wyjeździe liczy się podwójnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Właśnie Wisła strzeliła na 1-1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Dzis odwiedzilem moja kleniowo - brzana rzeczke.Przybor (przewidywalem), ale to co zastalem na miejscu to byl MEKONG. Wody 5x tyle co zwykle niesie rzeczka. . Ten akurat wzial na aszychminke. Pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manonegra13 Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Gratuluję udanego wypadu czyli kontaktu z rybkami , to już nawet ładny kleń i Daniel widmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 @Guzu fajne klenie a tryb iście spirytystyczny gratki za rybki.W Pl susza,Wisełka jak strumyczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 lepiej nie wymieniać żadnych nazw własnych,bo na rzeczkach gdzie pojawia się więcej naszych rodaków i innej maści słowian ryby znikają... wieczorem przed wyjazdem na jednej z rzeczek złowilem brzane 78cm,którą w przeciagu ost.3 lat mój brat złowił 4 razy.chciałbym żeby jeszcze troche pożyła... pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 lepiej nie wymieniać żadnych nazw własnych,bo na rzeczkach gdzie pojawia się więcej naszych rodaków i innej maści słowian ryby znikają... wieczorem przed wyjazdem na jednej z rzeczek złowilem brzane 78cm,którą w przeciagu ost.3 lat mój brat złowił 4 razy.chciałbym żeby jeszcze troche pożyła... pozdr. Mądrze gadasz. Wyedytowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 lepiej nie wymieniać żadnych nazw własnych,bo na rzeczkach gdzie pojawia się więcej naszych rodaków i innej maści słowian ryby znikają... wieczorem przed wyjazdem na jednej z rzeczek złowilem brzane 78cm,którą w przeciagu ost.3 lat mój brat złowił 4 razy.chciałbym żeby jeszcze troche pożyła... pozdr. a macie jakieś fotki tej wielokrotnie łowionej brzany?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Kilka kontaktow z kleniami bylo.2 x czterdziestaki zladowane.Wieczornego pokazuje bo moj aparat cyknal mi fotki iscie filmowe.Nie wiem co to za tryb, ale widzi na przelot Pozdrawiam Guzu Guzu Ty wogóle zyjesz? Moze z zaswiatów piszesz 1.list.był nie dawno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi