Kostek Kleń Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Dzisiejszy odrzański przelewowiec złowiony na niezastąpionego mikro chrząszcza sprzęt ten co zawsze rybka mierzyła 47 cm Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Dziś szcześć brań, dwa niezacięte, dwie spinki konkretnych rybonów, mały klenik i grubaśny kleń 48 cm. Ładna ryba, ale po ostatnich wydarzeniach z 6 z przodu, prawie półmetrowy kleń wydawał się jakiś mały Woda się gotowała, ładne klenie albo zbierały muszki, albo waliły w 3cm narybek. Bolki miały jakby wolne, woda systematycznie opada... Dzieje się i to jest najważniejsze!Aha, fotki nie ma, bo mierzyłem go w wodzie i był odpłynął mi z ręki cwany, jak sięgałem po aparat <_< PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 @KostekKleńPiękną macie wodę w tej Odrze. Lazurowa.... Nic tylko klenie łowić, hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Klenie stoją na przelewach w dużych ilościach, trą się. Widać to nawet na fotce Jarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek Kleń Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 A trą się trą i to już od ponad tygodnia Woda przyznam po ostatnich wahaniach pięknie się oczyściła. Dzięki temu widać niekiedy jak kleń wypływa do żuczka to naprawdę piękny widok sam moment brania, dla takich chwil się wędkuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Dlatego trzeba dać im święty spokój <_< <_< <_< Jarek do zobaczenia za 2 tygodnie, napijemy sie piwka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monk Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Wygląda na to, że Bromba to ostatnio absolutny nr1.Na zlocie w Lubiążu też praktycznie wszyscy co mieli klenie połowili je na Bromby . Klenik 50cm, dzięki któremu wygrałem laurkę na naszym zlocie Jerbait.pl w Lubiążu Złowiony oczywiście na Brombę przy kamienistej opasce. Bromba w zasadzie nie prowadzona- po spadnięciu do wody nie było brania, więc zacząłęm grać wędką - przynęta w zasadzie tylko się kolebie na wodzie. Branie bardzo subtelne, szybkie zacięcie, 2 minuty przeciągania liny i jest.Sprzęt to St Croix Legend Elite 7ft do 11g,, Caldia 2000 i żyłka 0,16 Stroft. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 monk11 to był mój kleń specjalnie zwiałem od miejsca zbiórki... a tu jakis ponton przypłynął i mi wyłowił :):)Gratki jeszcze raz ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek Kleń Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Witam dziś zaliczyłem 2 ładne kluski 47cm (na zdjęciu) oraz 49cm (na filmiku) ogólnie kolejny bardzo udany dzień nad moją Oderka Przynęta to jak zwykle mikro chrząszcz Uploaded with ImageShack.us Wszystkie rybki jak zawsze wróciły do wody Przy kręceniu filmiku bateria padła bywa i tak więc zakończenie nie jest zbyt piękne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander3 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 @ kostek! gratuluje przyzwoitych odrzanskich kluskow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomislawus Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Troche łażenia, poczytania porad i widawa nie straszna, wyczilem o co chodzi z tymi kleniami i jak je łowic chociaż jeszcze wiele pracy przedemna juz sa efekty wczoraj dwie 33cm i 40cm. Pomogła tez zmiana bromby na salmoskiego TINY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Z pięć dyszek chyba było . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Z pięć dyszek chyba było Szacun Po raz drugi - jak wejdę na wątek szczupakowy to tam też będzie chyba Tomasz K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Dzięki Jacek, ja również gratuluję Tobie klenia. Pozdrawiam. Szczupaka na razie brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Z pięć dyszek chyba było Szacun Po raz drugi - jak wejdę na wątek szczupakowy to tam też będzie chyba Tomasz K na bolkach też kozak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Szybka sztuka z szybkiego miejsca .Strzelil w hermesa (!!!) podczas oblawiania superszybkiej przelanej ostrogi na zewnetrznym zakrecie rzeki.A do tego mial potarlowe slady na ciele.Widac typowy twardziel Zestaw boleniowy 15 lb, hermes.Rybka ma 47 cm. . W tym roku jeden, a w zeszlym sezonie dwa klenie takiego rozmiaru na hermesa z przelanej ostrogi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 gratuluje wszystkim kleniarzom dobrych polowow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Piotrek - jak to mawiają, nie pie..ol tylko dawaj jakąś fotkę z przyzwoitym 70+! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Piotrek - jak to mawiają, nie pie..ol tylko dawaj jakąś fotkę z przyzwoitym 70+! next time wczoraj oralem z marcelem kilka godzin, sticte za szczupakiem, po jeziorze czterech kantonow ... oprocz ladnych krajobrazow i jednego 110+, ktory za cholere (!) nie chcial zagrysc zlapalismy troche opalenizny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 13 - nastego Poniedziałek ... choć zapowiadał się kiepsko Do tego kilka cert jelcy i jazików Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 @Forecast gratki-ładnie połowiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik15 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Piękne ryby, piękna rzeczka, cóż więcej chcieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
integ3r Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Kleniak 50+ złowiony na Bugu. Skusił się na woblera Rapala Jointed 7cm. Niestety, nie było komu zrobić zdj, a rzucam siedząc na przewróconym drzewie.. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 integ3r Gratulacje piękny kleń. Jak się sprawuje ten Mitchell. One zawsze lekko się kręciły i ładnie żyłkę nawijały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomislawus Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Mi dzisiaj widawa obrodziła na brombę, tzn jak na moje umiejętności, 3x 35cm jak od miarki, i jeden nieudany hol jakiegos duzo większego niestety nie widziałem go, był za dalekgo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi