markus Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Czesc, jade na dwa tygodnie kolo Kluczborka(od 10.07). mam pytania.- czy sie oplaci wzionsc sprzet wedkarsli ze sobom- gdzie mozna polowic na szczupaka, san....... - jak wyglonda z kartami wedkarskimi (gdzie mozna kupic, ceny...)- czy ktos z forum ma chec zemnom polacac ryby, mozna wymienic doswiadczenie i technike polowu Drzienki za odpowiedzi PozdrowieniaMarkus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Michumm Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Jam jest z Nysy, odezwij sie do mnie na gg. Wszystko na spokojenie Ci wytłumacze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
markus
Czesc,
jade na dwa tygodnie kolo Kluczborka(od 10.07).
mam pytania.
- czy sie oplaci wzionsc sprzet wedkarsli ze sobom
- gdzie mozna polowic na szczupaka, san.......
- jak wyglonda z kartami wedkarskimi (gdzie mozna kupic, ceny...)
- czy ktos z forum ma chec zemnom polacac ryby, mozna wymienic doswiadczenie i technike polowu
Drzienki za odpowiedzi
Pozdrowienia
Markus
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi