krzysztof 67 Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 witam, prooszę o informację jakie są najlepsze kutry w Łebie i Władysławowie może jakieś tel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 W Wędkarskim Swiecie były rozpiski na temat kutrów.Chyba 1/2011 i 2/2011.sprawdze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof 67 Opublikowano 6 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 w wś jest ale niestety groch z kapusta np. Marcel z Łeby jest a to ponoć masakra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomuś Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Chwalą sobie Księżną Łeby, ja osobiście polecam Morsa-D.Do Władysławowa nie pływałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Z. Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 przeszukaj ten wątek http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=8273& ;prevloaded=1&&start=40 poza tym na wedkarzmorski.pl masz wszystko na bierząco , na niektóre jednostki z listy WŚ ja osobiście nigdy bym sie nie wybrał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi