Alexspin Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Po ostrej - wartej lepszej sprawy - dyskusji w temacie "Przyłowy 2016", proponuję taki temat do zamieszczania wyholowanych lodówek, pralek, starych opon i innych trofeów wskazujących że "nasi tu byli"... Pozwolę sobie zacząć: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Błachy Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 (edytowane) Wyciągnąłem woblera z Wisły kilka lat temu. Nie wiem czy to Rapala nie była . Zaczepiony jak na foto i wyglądał jak nowy. Łowilem tym mniejszym niebieskim. Zerwałem tego znalezionego jeszcze tego samego dnia [emoji14] i to w drugim rzucie gdy chcialem tylko zobaczyc jak pracuje. Edytowane 24 Sierpnia 2016 przez Błachy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Flat Rap. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 (edytowane) Żałuj że go urwałeś Edytowane 24 Sierpnia 2016 przez Raffaello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Widocznie był indywidualistą i preferował wolność, a nie chodzenie na uwięzi... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Błachy Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 "Ups, I did it again" jak śpiewała Britney Spears I nie dość że wobler to z przyponem Sorry za jakość - straszne słońce i nie widziałem że ostrość szła na 2gi plan. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Niebawem w naszych wodach zostanie wiecej przynet niz ryb ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 @Błachy czyżby zdobycz z odcinka spójnia-most Gdański? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Błachy Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Nie inny odcinek. Na kamienistej rafie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 (edytowane) To nie mój Bo identycznego odstrzelilem tam Edytowane 1 Października 2016 przez dekosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Ja kiedyś lodówkę wyłoniłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Mi raz na Liwcu wcięła pokrywka od rądla. Dobrze chodziła w nurcie. A ja prawie do samego końca byłem pewien, że mam rybę - szarpało i błyskało bokami w wodzie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Kiedyś na Plusznym w trakcie pierwszomajowego łowienia z brzegu trafiłem COŚ! Rybsko na miarę rekordu życiowego pięknie murowało do dna, leniwie i mocno bujało szczytówką mocnego kija. Nawet pompowanie nie było lekkie. Nie miałem pojęcia co to może być?! Wreszcie wywinęło się pod powierzchnią jakieś 20 metrów ode mnie. Zobaczyłem i pomyślałem ... topielec!!! Zdrętwiałem a w głowie burza myśli : co zrobić??? odciąć żyłkę, uwiązać do drzewa i lecieć po pomoc? (wtedy jeszcze nie miałem komórki) Postanowiłem, że podholuję delikatnie na płytsza wodę aby po stoku znowu nie spłynęło na głęboką. Po kolejnych dziesięciu metrach, zobaczyłem ... tropik od namiotu!!! Nigdy nie słyszeliście jak kamień z serca spada do wody! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Kiedyś już, chyba pokazywałem.Trofeum z jednego ze zlotów nad Odrą. Walka pomimo, że pomiędzy ostrogami rzeki, była kapitalnym testem dla sprzętu 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Barchanowe gacie z otyłej kobiety. Gdy łapały ostry, sanowy nurt (woda puszczona na dwie turbiny), to potrafiły wybrać troszkę linki na głowacicowym zestawie Wiślany komplet. Wisła poniżej Krakowa, Niepołomice, jakieś 15 lat temu. Jednego dnia zaliczyłem: podpaskę, pampersa i prezerwatywę. Łowy tylko dla twardych facetów, którzy nie puszczają pawia po takim "komplecie". Najbardziej mi jednak zapadł w pamięć połów, którego dokonał jakieś 35 lat temu znajomy, w czasie zawodów naszego koła. Ku niekłamanej radości wszystkich obecnych na brzegu jeziora wędkarzy wyholował... kalosza Wszyscy pękali ze śmiechu, a co niektórzy nawet tarzali się, trzymając oburącz swoje brzuchy. Śmiech się skończył, gdy łowca z kalosza wygrzebał okonia, który po połknięciu haka z rosówką, schował się do tej gumowej kryjówki i był za duży, by się z niej samodzielnie wydostać. Okoń miał ponad cztery dychy i wystarczył do zajęcia drugiego miejsca na zawodach 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 W Poznaniu na pewnym odcinku można co 3 rzut złowić rajstopy, skarpety, gacie, pieluchy, podpaski......co kto lubi Fanów takiego przyłowu mogę oprowadzić po miejscówkach Ja już tam nie łowię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi