uliczny Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Witam, Od jakiegoś czasu użytkuję kamerkę z tytułu i mam następujący problem: przy kasowaniu danych z karty pamięci z poziomu komputera, kiedy spowrotem wkładam kartę do kamery, to dalej mam tyle samo zapełnione ile było. Jeżeli kasuję dane przez kamerę, to pojemność się zwiększa i może nie byłby to problem, gdyby nie było opcji kasuj bieżący, albo kasuj wszystko. Miał ktoś podobne doświadczenie z tym, albo podobnym sprzętem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zrób format karty przez kompa, potem format na kamerce. Też miałem podobny problem i pomogło mi sformatowanie z poziomu kamerki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Formatuj kartę na kompie i sprawdź czy nie ma jakiego wirusa .Miałem przypadek jak kolega moja kartę zawirusował .Obecnie nie daje nikomu karty pamięci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi