mifek Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Panowie licze na Wasze Otwarte umysły. Sytuacja: Rzeka Nizinna, dosyć Dziwna. Nieco podoban do kanału. Raz płynie ku morzu, raz w kierunku przeciwnym, a bywa, że sie zastanawia, w którą stronę płynąć i stoi w miejscu. Woda raczej głęboka ok. 4 i więcej metrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Artech Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 No niestety z moich planów niewiele wyszło, zdołałem się wyrwać z domu tylko na 4 godzinki i od 4:00 starałem się skusić jakieoś bolenia na Dziewokliczu ale niestety nie udało się. Ogólnie drapieżniki w tym dniu żerowały bardzo słabo nawet okonie. Boleń nie dawał znaków życia co w tym miejscu należy do rzadkości. Udało mi się złowić jedynie kilkanaście okoni, niektóre nawet ładne, jak na takie słabe żerowanie to i tak sukces. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 3 Lipca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 u nas nieco lepiej. W sumie klenie 25, 25 i 40 cm oraz bolki 4 szt. od kilograma do dwoch (bolki złowił PATU) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Artech Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 No to gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 3 Lipca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 Dzieki Artech. Tym razem uprzedzam odpowiednio wcześjniej: w piątek śmigam na północkę na miejscówce, którą wam w tym roku zdradziałem, a na którą trafić nie potrafiliście <_< Może masz ochotę dołączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Artech Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Ty uprzedzasz wcześniej a ja czytam dopiero dzisiaj Ale i tak by z tego nic nie było bo znowu w sobotę idę do pracy a w niedzielę o 22:00 też muszę się stawić w pracy, tak że ten weckend mam wyjątkowo spi......ny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 7 Lipca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 człowieku to ty na odwyku jestes czy jak????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Artech Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2006 Na to wygląda. Sobota, wszyscy na rybkach a ja k......a w pracy gniję mam nadzieję że uda mi się wyskoczyć na parę godzin wieczorkiem. A mówiąc o miejscu w kóre nie mogliśmy trafić chodzi Ci o te główki i opaskę? jeżeli tak to jak Ty chcesz, tzn jak ty tam łapałeś w nocy skoro tam w nocy jest zakaz łowienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 8 Lipca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2006 nie łowiliśmy tak zupełnie w nocy. skupiliśmy się głownie na zachodzie i jego okolicach. Jeśli chodzi o miejscówke to tak - właśnie o tej myśle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Artech Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 i jak wyniki?? z mojego wieczornego wędkowania nic nie wyszło, żona miała inne plany dzisiaj pływalem trochę po Odrze w rejonie pierwszej śluzy (patrząc od Dziewoklicza) okoń trochę ganiał narybae ale za cholerę nie mogłem na nic go skusić, potem widziałem te okonki takie po 12 cm, czy większe też były nie wiem. A tak ogólnie to skwar straszny a lipa jeszcze większa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 9 Lipca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 zasadniczo bez rewelacji... cztery okonie w tym trzy zlowione w trzech kolejnych rzutach (vivat WOBI!!!). takie ok 20-23 cm. i w blasku zachodzącego słońca jeden boluś na zestaw z plecionka <_< <_< <_< hue hue hue (chwile wcześniej oblowiłem wode zestawem z żyłka MAGIC TOUCH .23, i weź tu bądź mądry ) Patu podobnie bez rewelacjiZbyszek rowniez tuż przed naszym przybyciem nad oderka przewalił sie niezły froncik a na horyzoncie ciągle pięknie niebo łaczyło sie z ziamią (za pomoca wyładowań). My nad głowa mieliśmy czyściutkie niebo. Wszystko poszło na niemiaszków <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
mifek
Panowie licze na Wasze Otwarte umysły.
Sytuacja: Rzeka Nizinna, dosyć Dziwna. Nieco podoban do kanału. Raz płynie ku morzu, raz w kierunku przeciwnym, a bywa, że sie zastanawia, w którą stronę płynąć i stoi w miejscu. Woda raczej głęboka ok. 4 i więcej metrów.
Top użytkownicy dla tego pytania
28
8
5
5
Popularne dni
24 Cze
17
23 Cze
11
30 Cze
10