Skocz do zawartości
  • 0

Głębokie BOLKI

mifek

Pytanie

Panowie licze na Wasze Otwarte umysły.

Sytuacja: Rzeka Nizinna, dosyć Dziwna. Nieco podoban do kanału. Raz płynie ku morzu, raz w kierunku przeciwnym, a bywa, że sie zastanawia, w którą stronę płynąć i stoi w miejscu. Woda raczej głęboka ok. 4 i więcej metrów.

post-7-1348913245,6285_thumb.jpg

post-7-1348913245,7296_thumb.jpg

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

No niestety z moich planów niewiele wyszło, zdołałem się wyrwać z domu tylko na 4 godzinki i od 4:00 starałem się skusić jakieoś bolenia na Dziewokliczu ale niestety nie udało się. Ogólnie drapieżniki w tym dniu żerowały bardzo słabo nawet okonie. Boleń nie dawał znaków życia co w tym miejscu należy do rzadkości. Udało mi się złowić jedynie kilkanaście okoni, niektóre nawet ładne, jak na takie słabe żerowanie to i tak sukces.

• 0

Na to wygląda. Sobota, wszyscy na rybkach a ja k......a w pracy gniję :angry: mam nadzieję że uda mi się wyskoczyć na parę godzin wieczorkiem. A mówiąc o miejscu w kóre nie mogliśmy trafić chodzi Ci o te główki i opaskę? jeżeli tak to jak Ty chcesz, tzn jak ty tam łapałeś w nocy skoro tam w nocy jest zakaz łowienia?

• 0

i jak wyniki?? z mojego wieczornego wędkowania nic nie wyszło, żona miała inne plany :unsure: dzisiaj pływalem trochę po Odrze w rejonie pierwszej śluzy (patrząc od Dziewoklicza) okoń trochę ganiał narybae ale za cholerę nie mogłem na nic go skusić, potem widziałem te okonki takie po 12 cm, czy większe też były nie wiem. A tak ogólnie to skwar straszny a lipa jeszcze większa :wacko:

• 0

zasadniczo bez rewelacji... cztery okonie w tym trzy zlowione w trzech kolejnych rzutach (vivat WOBI!!!). takie ok 20-23 cm. i w blasku zachodzącego słońca jeden boluś na zestaw z plecionka <_< <_< <_< hue hue hue (chwile wcześniej oblowiłem wode zestawem z żyłka MAGIC TOUCH .23, i weź tu bądź mądry :mellow: )

Patu podobnie bez rewelacji

Zbyszek rowniez

tuż przed naszym przybyciem nad oderka przewalił sie niezły froncik a na horyzoncie ciągle pięknie niebo łaczyło sie z ziamią (za pomoca wyładowań). My nad głowa mieliśmy czyściutkie niebo. Wszystko poszło na niemiaszków <_<