Stopa Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Witam wszystkich. Zwracam się do wszystkich użytkowników o pomoc. Nie wiem czy ta część forum jest do tego odpowiednia i czy jest to zgodne z regulaminem ale potrzebujemy pilnie krwi dla mojego najlepszego przyjaciela i kompana wędkarskich wypraw który zachorował na OZT i jest w bardzo ciężkim stanie. Grupa krwi obojętna. Jeżeli ktoś się zdecyduje na pomoc to proszę podajcie w formularzu że krew jest dla PAWŁA CEZAREGO CIOKA i ma trafić do szpitala SPZOZ w Siedlcach. Bardzo proszę WAS o pomoc. Zróbmy wszystko żeby wrócił do pełni sił i jesienią mógł się dalej cieszyć swoją pasją. Pomóżcie proszę i jeżeli macie możliwość rozpowszechnianie tą prośbę gdzie tylko się da każda kropla jest na wagę złota... Z góry dziękuję wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Poszło dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Wrzuciłem Twój apel na multiplikator.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 poszło także FB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stopa Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Bardzo Wam dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi