Bander Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Ja mam wrażenie że kolega sprowokował tą dyskusję z nudów i czystej ciekawości jaki będzie odzew Jeśli się mylę to proszę o sprostowanie @mack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaverikZagan Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 O ile temat łowienia metodą żyłkową jest kontrowersyjny to tutaj takiego tematu nie powinno być, myślę że to prowokacja. Nie ma i miejmy nadzieje nigdy nie będzie dozwolone na górskich rzekach łowienie innymi metodami niż spiningowa i muchowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Jerkbait.pl jest prywatną inicjatywą grupy przyjaciół. Portalem niekomercyjnym, prowadzonym przez wędkarzy i dla wędkarzy. Redaktorzy wykonują swoją pracę w sposób społeczny i nieodpłatny. Portal pokrywa koszty funkcjonowania ze środków prywatnych oraz wpływów z reklam umieszczonych na stronach portalu.Naszym celem jest propagowanie nowoczesnego wędkarstwa w obszarze połowu ryb na przynęty sztuczne – ....... 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi