benjam87 Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Witam, zauważyłem wczoraj, że strona j.pl bardzo wolno mi się ładuje, pojawiają się też komunikaty czas połączenia został przekroczony.Używam M.firefoxa i wcześniej nie miałem takich problemów.Czy jest to jakiś problem portalu?Dodam, że z innych zasobów internetu korzystam bez najmniejszych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Zerknę co się dzieje. Zmian żadnym nie robiliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tommek Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Potwiedzam,strona słabo się ładuje,a czasami wogóle nie chce sie załadować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MGOR Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 może pomoże Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /forum/index.php on line 31Lost connection to MySQL server during queryINSERT INTO fud_msg ( thread_id, poster_id, reply_to, ip_addr, host_name, post_stamp, subject, attach_cnt, poll_id, icon, msg_opt, file_id, foff, length, file_id_preview, offset_preview, length_preview, mlist_msg_id, poll_cache ) VALUES( 18558, 247, 237909, '193.109.123.11', NULL, 1299670628, 'Odp: problem z ładowaniem się strony portalu', 0, 0, NULL, 1, 50000, 772020, 115, 0, 0, 0, NULL, NULL ) Fatal error: SQL Error has occurred, please contact the administrator of the forum and have them review the forum's SQL query log in /forum/include/core.inc on line 185 lub 503 Service UnavailableVirtual Server overloaded - high load (or servicing) in progress. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Obrzyn Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Błąd 503 oznacza przeciążenie serwera. Obecny widocznie ma ciut za małe zasoby i czasami się nie wyrabia z zapytaniami. Jeżeli ruch się jeszcze zwiększy będzie niestety trzeba pomyśleć nad mocniejszą maszyną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej Stanek Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Mam spore problemy z wejściem na Forum. Wszystkie inne strony (net) działają ok. Czy coś wiadomo w tej sprawie...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kwasik Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 A ja wchodzę, ale od jakiegoś czasu nie pokazują mi się artykuły, chciałem przeczytać o Rozwadowskim, a tu żadnego nie widać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 jak to nie widzisz? http://www.jerkbait.pl/?p=941 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kwasik Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Wzrok już nie ten.Usunąłem jerkbait z ulubionych, wszedłem od nowa na jerkbait.pl i już widzę artykuły. Przeczytałem sobie o Rozwadowskim.Zastosowałem sposób informatyków na samochód: wysiadłem, trzasnąłem drzwiami, wsiadłem i ruszył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Usunąłem jerkbait z ulubionych aż mą krew zagotowało jak mogłeś? jerkbait'a robi się stroną startową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kwasik Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Jerkbait jest znowu w ulubionych! U mnie teraz startowa to: www.godka.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Aaaaaa to wybaczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
benjam87
Witam,
zauważyłem wczoraj, że strona j.pl bardzo wolno mi się ładuje, pojawiają się też komunikaty czas połączenia został przekroczony.
Używam M.firefoxa i wcześniej nie miałem takich problemów.
Czy jest to jakiś problem portalu?
Dodam, że z innych zasobów internetu korzystam bez najmniejszych problemów.
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi