dunek Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Opłaca się w og?łle interesować tą korbą?W necie nie ma zbyt du?źo informacji o tych kołowrotkach. Z tego co znalazłem wynika ?źe to japan na eu. W Polsce ceny około 1800zł na ebayu chodzą po 1200zł.Kręciłem nim ostatnio w sklepie i wydawał mi się bardzo przyzwoity i leciutki, ale zastanawiam się czy jest wart swojej ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okno Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 WitamNa pewno wart jest swojej ceny a w szczeg?łlności te na rynek Japoński.PozdrawiamJan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Model Ci4 FA nie występuje na rynku japońskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tench77 Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 (edytowane) .... Edytowane 22 Grudnia 2013 przez tench77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Kolego @tench77 nie wiem czy zdajesz sobie sprawę ?źe do ceny kt?łrą wylicytujesz nale?źy doliczyć dostawę a następnie na odprawie celnej 3,5% cła oraz 23% VAT ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tench77 Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 (edytowane) .... Edytowane 22 Grudnia 2013 przez tench77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi