Brizzler Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 hej, Widziałem nowy filmik wkryfishing o okoniowym twitchingu.Wie ktoś jakiej firmy woblerow używa Radek? https://m.youtube.com/watch?v=JqjyW2Aa3UY&feature=youtu.be Chciałbym spróbować tej metody, jak wam ona sie sprawdza? jakich woblerow używacie ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 brzoza Opublikowano 3 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 Odkopie troszkę.Czy ktoś uzywał może?Link zupełnie przypadkowy,pierwszy z brzegu.https://allegro.pl/oferta/wobler-twitch-mikado-ghost-8cm-olive-bleak-12320026329?offerId=12320026329&inventoryUnitId=9kzvIOJyIeHCcgHXI5bBlA&adGroupId=NTRmNGYwZTMtZjhlYy00NTZmLTk1YjEtMGE5OTBmYzA0M2M3AA&campaignId=NmRjYmI5ZTctNzM5Mi00NjllLThmMjctZGM0MWEzZWU4OTdlAA&sig=509f32bdeff57492aa7e6fb0b4e195aa&utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_source=google&utm_medium=ads&gclid=EAIaIQobChMIoqW0wv_D-gIVgvuyCh2t2wVnEAYYAiABEgK6fvD_BwEBo może niepotrzebnie te wszystkie Duo,Megabasy i inne wymysły...A poważnie,jeśli ktoś ma i używa to chętnie poznam opinię.Dzięki z góry,pozdrawiam. Kup i zdaj relację, to tylko parę złotych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 drag Opublikowano 3 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 Kup i zdaj relację, to tylko parę złotych.Super odpowiedż.Już na to wpadłem i kupiłem.Zapytałem bo może ktoś już używał.Od tego też jest forum,nieprawdaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 4 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 .Od tego też jest forum,nieprawdaż?Ostatni jakby z odpowiedziami trudniej...... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 drag Opublikowano 4 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 (edytowane) Ostatni jakby z odpowiedziami trudniej......Tak jakby.Wyłamię się z tego trendu.W piątek potestuję wobki o które zapytałem i napiszę jak się sprawują.Może się komuś przyda,nie będzie musiał pytać i dostawac głupich odpowiedzi... Edytowane 4 Października 2022 przez drag 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dragonexp Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 W jaki okresie (porze roku) zauważyliście największą skuteczność brań na twitching?Czy w maju jest sens próbować za okoniem, czy jeszcze za zimno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 code Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Zmiennych milion, najprostszy przepis spróbować, raz w maju lampa i 30 stopni, innym razem pada śnieg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 brzoza Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 W jaki okresie (porze roku) zauważyliście największą skuteczność brań na twitching?Czy w maju jest sens próbować za okoniem, czy jeszcze za zimno? To bedzie zależeć od łowiskja i zachowań okoni. U mnie okonie są na głębokości do 3-4m do lipca i od maja do lipca łowię twitchingiem, później raczej guma z dna. Na płytkich łowiskach mozna pewnie łowić i w grudniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dragonexp Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Łowię głównie na podlasui, czyli głębokie jeziora rynnowe, zobaczymy, przyjdzie maj to będę próbował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Qh_ Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 (edytowane) Odkopie troszkę.Czy ktoś uzywał może?Link zupełnie przypadkowy,pierwszy z brzegu.https://allegro.pl/oferta/wobler-twitch-mikado-ghost-8cm-olive-bleak-12320026329?offerId=12320026329&inventoryUnitId=9kzvIOJyIeHCcgHXI5bBlA&adGroupId=NTRmNGYwZTMtZjhlYy00NTZmLTk1YjEtMGE5OTBmYzA0M2M3AA&campaignId=NmRjYmI5ZTctNzM5Mi00NjllLThmMjctZGM0MWEzZWU4OTdlAA&sig=509f32bdeff57492aa7e6fb0b4e195aa&utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_source=google&utm_medium=ads&gclid=EAIaIQobChMIoqW0wv_D-gIVgvuyCh2t2wVnEAYYAiABEgK6fvD_BwEBo może niepotrzebnie te wszystkie Duo,Megabasy i inne wymysły...A poważnie,jeśli ktoś ma i używa to chętnie poznam opinię.Dzięki z góry,pozdrawiam.Szczerze, jakbym miał dać 23pln za Mikado i wymieniać kotwiczki to bym na bank dał 34pln z twitch gravity ...To tylko dwa zamiast trzech a różnica spora. I okonie je lubią, nawet te ledwo dwa razy większe od SG. Popatrz też na wagę w tym samym rozmiarze dwa razy większa w SG. 10g vs 5,4g - zasięg. Do tego jakość steru ... Mikado robi też fajne rzeczy, ale chyba nie woblery. Mam jakieś, nic na nie nie złowiłem, może temu, że głównie w pudełku leżą. Mam jakieś fishuntery i glimmery. Szału nie robią. Czekają na zaczepowe miejsca raczej. Edytowane 14 Kwietnia 2023 przez Qh_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pescador_de_caña Opublikowano 27 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 Istnieje jakiś wobler z tak drobną pracą że daje możliwość prowadzenia ekspresem ale jednocześnie żeby odskakiwał na boki przy szarpaniu? (*・~・*) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Umbra Opublikowano 27 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 Istnieje jakiś wobler z tak drobną pracą że daje możliwość prowadzenia ekspresem ale jednocześnie żeby odskakiwał na boki przy szarpaniu? (*・~・*)Zobacz Duo Ryuki Chyba ma taką pracę, ale mogę się mylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pescador_de_caña Opublikowano 27 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 Aliexpressowe podróbki szeroko zamiatały. Zapomniałem dodać że chodzi o wobka ~10cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Umbra Opublikowano 27 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 Są 11cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 brzoza Opublikowano 27 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 (edytowane) Istnieje jakiś wobler z tak drobną pracą że daje możliwość prowadzenia ekspresem ale jednocześnie żeby odskakiwał na boki przy szarpaniu? (*・~・*) Rapala Long Cast Minnow - już nie produkują tego, ale popatrz sobie jak to wygląda: https://www.ebay.com/itm/276125482846?hash=item404a5c7f5e:g:DQIAAOSwly1lO4nO&amdata=enc%3AAQAIAAAA0NB%2FM2EN4lSYtODkN%2FJK%2B3KFDz4QzH5YGMGxMjs%2BODH7%2BF63MP2dOnrGXw%2FvDAQm5PBZ1CDb%2BP3vwXX%2F%2BpnvKGmsX2aEsCYHidxKPiJw%2FTfXbigsiwtlNAZ52cTqE%2BuZKeHxoGCBrpObMh4idZdjyzPY4NsDpAnKlrybvp84q%2F4LnTBpUL2rxx6jmjnLZx4sL%2BLVQejQDsWqHlId5KgD0OKRlTE%2Fp9HEgegsVtZ%2BSSvQkmx4QWmH2XA%2B7Wi0cQgzLmGeAhkBqImHBxyFQ9tId1A%3D%7Ctkp%3ABk9SR5b3zZqCYw Tu chyba lepsze fotki: https://www.ebay.com/itm/325821057675?hash=item4bdc72ca8b:g:OK4AAOSwGSxlC4BX&amdata=enc%3AAQAIAAAA8OC2HY32fIfMoye2%2Fe%2Fweqd%2BRARDMQsivF1q6lVptALWewmj8b98w0MHO%2BXCzeJ7PM8cCSnYV1LAH2vkeA3FRxzdEpKtcCTUD4Ie3stTfHyGKieJdPuuNMZ08fix7E7Nd1TbIBPkVfeRxBheaWuRzYBhSwwYa5Ky0mepUEP7FXTb5FsADAlfcmbriMSun8rVHdHuAO%2Bgu7b6zrpZAwWMwOd%2FvcsUYQ079%2BM3Sily8gxyz58A0vJfcgZNF%2F8uE%2Ft86MpuXmdaCmkQZzCgniFdUUpZgbwOgXibGvnwI9IY7EklqjXSySzZhHqGE3JMlq4Gmg%3D%3D%7Ctkp%3ABk9SR5j3zZqCYw Edytowane 27 Listopada 2023 przez brzoza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 yffea Opublikowano 27 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 Istnieje jakiś wobler z tak drobną pracą że daje możliwość prowadzenia ekspresem ale jednocześnie żeby odskakiwał na boki przy szarpaniu? (*・~・*)A jaka wielkość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pescador_de_caña Opublikowano 28 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 (edytowane) Ryuki z tego co widzę na YT idą w mocne S i jeszcze wywalają się pod kątem na boki.Mam raczej na myśli pracę tak drobną jak Hermes. Wielkość ~10cm Generalnie chyba jest tak że im drobniejsza praca tym mniejsze odskoki będą więc raczej pytam z ciekawości bo może coś przegapiłem;) Edytowane 28 Listopada 2023 przez Pescador de caña Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 brzoza Opublikowano 28 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 Ryuki z tego co widzę na YT idą w mocne S i jeszcze wywalają się pod kątem na boki.Mam raczej na myśli pracę tak drobną jak Hermes. Wielkość ~10cm Generalnie chyba jest tak że im drobniejsza praca tym mniejsze odskoki będą więc raczej pytam z ciekawości bo może coś przegapiłem;) Nie wiem czy to tak do końca jest z tymi odskokami, jak przyneta odskakuje zależy również od wyważenia. Jednak moim zdaniem migotliwa boleniowa praca i duże odskoki są nie do pogodzenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pescador_de_caña Opublikowano 28 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 Tak dokładnie. Wtedy przynęta na pauzie ustawia się bokiem co najwyżej. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 brzoza Opublikowano 28 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 Tak dokładnie. Wtedy przynęta na pauzie ustawia się bokiem co najwyżej. Dzięki Zobacz jeszcze sobie pracę zip baits rigge 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 yffea Opublikowano 28 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 Jeśli chcesz drobną pracę w prowadzeniu i ładną w twitchu to zdecydowanie Smith Panish! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JimbeamPK Opublikowano 30 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2023 Dopiero zaczynam z metoda od wakacji. O ile latem brania faktycznie było widać na szczytowce, teraz zima po zrobieniu pauzy podszarpuje a na końcu zestawu czuć opór ryby. Jak obserwujecie brania w tej technice? Szczytowka, linka A może jeszcze coś innego? Próbowałem nawet delikatnie napinać linkę w trakcie pauzy ale wtedy już wobler delikatnie się przesuwa i nie jest aż tak skuteczny moim zdaniem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Warciany Opublikowano 30 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2023 Dopiero zaczynam z metoda od wakacji. O ile latem brania faktycznie było widać na szczytowce, teraz zima po zrobieniu pauzy podszarpuje a na końcu zestawu czuć opór ryby. Jak obserwujecie brania w tej technice? Szczytowka, linka A może jeszcze coś innego? Próbowałem nawet delikatnie napinać linkę w trakcie pauzy ale wtedy już wobler delikatnie się przesuwa i nie jest aż tak skuteczny moim zdaniem. Tutaj za bardzo nic nie zrobisz, jedyne co to upewnić się, że haki są "sticky sharp" jak mawiają jankesi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 smk111 Opublikowano 19 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2024 Cześć, Może ktoś polecić małe twitchingowe fajne woblery do wędki o CW do 9g? Chciałbym spróbować sobie czegoś nowego, niż tylko jig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hm62 Opublikowano 19 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2024 Zipbaits orbit 80,megabass x-70 ,strike pro . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 brzoza Opublikowano 19 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2024 Zipbaits orbit 80,megabass x-70 ,strike pro . Tymi przynętami nie da się łowić wędką do 9g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Brizzler
hej,
Widziałem nowy filmik wkryfishing o okoniowym twitchingu.
Wie ktoś jakiej firmy woblerow używa Radek?
https://m.youtube.com/watch?v=JqjyW2Aa3UY&feature=youtu.be
Chciałbym spróbować tej metody, jak wam ona sie sprawdza? jakich woblerow używacie ?
Top użytkownicy dla tego pytania
16
16
12
11
Popularne dni
22 Sie
20
23 Sie
19
21 Sie
19
16 Maj
10
Top użytkownicy dla tego pytania
bazyloss 16 odpowiedzi
Pescador_de_caña 16 odpowiedzi
yffea 12 odpowiedzi
Qh_ 11 odpowiedzi
Popularne dni
22 Sie 2016
20 odpowiedzi
23 Sie 2016
19 odpowiedzi
21 Sie 2016
19 odpowiedzi
16 Maj 2019
10 odpowiedzi
Popularne posty
slawek_2348
" U licha! już przeszło 40 lat mówię prozą, nic o tym nie wiedząc."
adamos
Dzisiejszy twitchingowy
Alexspin
Spinninguję od ponad ćwierćwiecza i nie wiedziałem, że sposób w jaki często prowadzę przynętę, to twitching… Nie miałem pojęcia, że jestem jednym z prekursorów...
Opublikowane grafiki
231 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi