Brizzler Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 hej, Widziałem nowy filmik wkryfishing o okoniowym twitchingu.Wie ktoś jakiej firmy woblerow używa Radek? https://m.youtube.com/watch?v=JqjyW2Aa3UY&feature=youtu.be Chciałbym spróbować tej metody, jak wam ona sie sprawdza? jakich woblerow używacie ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 UncleZin Opublikowano 22 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2024 (edytowane) A coś głębiej schodzącego i dostpenego w sklepach tylko większy rozmiar 70-100mm polecicie ?Gravity Twitch SR od SG Łowie nimi od kilku lat, szczupaki okonie a teraz i nawet sandacze. Przysiądziesz jeden sezon do prowadzenia woblera i grawantuje Ci, że wykręcisz największe ryby na zbiorniku Edytowane 22 Grudnia 2024 przez UncleZin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gringo Opublikowano 22 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2024 www.robtosam.plCoś strona nie wchodzi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Qh_ Opublikowano 22 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2024 Spróbuj z polskimi znakami 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wojciiech Opublikowano 14 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia Cześć, Czy na alieexpress są jakieś sensowne twitche okoniowe, ktorych używacie? Mam trochę zaczepowych miejsc i mie uśmiecha mi się tam łowić megabassem za 100 pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablo23004 Opublikowano 14 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia Cześć, Czy na alieexpress są jakieś sensowne twitche okoniowe, ktorych używacie? Mam trochę zaczepowych miejsc i mie uśmiecha mi się tam łowić megabassem za 100 pln. Dobre pytanie. Podpinam się.Widziałem w sklepie marki Bearking na Ali "fajne" wobki, około 5cm/5gr ale nie zamawiałem jeszcze i nie mam wiedzy jak pracują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jR303 Opublikowano 14 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia https://www.aliexpress.us/item/1005003197413789.html - kopia Jackalla/Illexa https://pl.aliexpress.com/item/1005004323602493.html - kopia OSP https://pl.aliexpress.com/item/1005003762243565.html - Megabass I do trochę głębszego szarpaniahttps://www.aliexpress.us/item/1005003160672410.html - to chyba Dunk od OSP https://pl.aliexpress.com/item/1005005038474678.html a tu w sumie nie wiem co jest oryginałem ^^^^^tymi łowiłem z powodzeniem i są wykonane porządnie Z ciekawostek to Allblue zrobiło kopię X-Nanahana. Kupiłem kilka sztuk, wyglądają dobrze, ale jeszcze nie miałem okazji zastosować w boju.https://www.aliexpress.us/item/1005008239506960.html 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wojciiech Opublikowano 14 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia Pięknie dziękuję! @Warcisław, nie spodziewałem się takiego szerokiego zestawienia popartego doświadczeniem, jeszcze raz dzięki, będzie czym skakać po krzakach:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pescador_de_caña Opublikowano 14 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia (edytowane) . Edytowane 14 Stycznia przez Pescador de caña Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 14 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia chyba podróbka Realis Rozante, kupiłem kilka lat temu dwie sztuki i nawet chodziły w wodzie i łowiły: https://pl.aliexpress.com/item/4000988698985.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.1124.795f1c24gjgSvL&gatewayAdapt=glo2pol 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablo Opublikowano 15 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia A co z seryjnych przyporów polecacie ?Westin będzie mieć w ofercie cienkie przypony z drutu tytanowego. Pytanie jak z agrafkami, znając życie trzeba będzie wymienić na mniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Qh_ Opublikowano 16 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia Tylko po co? Ja kupuje drut. Agrafki i krętlik odpowiednie. Do tego minimalistyczne tulejki, ze wepchnąć drut mam problem. Robię sobie długość jaką chcę (zazwyczaj niedostępną w gotówkach) co przydaje sie na gołych po powodzi odrzańskich kamerdolcach.Do tego końcówkę drutu za tulejką zaginam co praktycznie uniemożliwia wysuw.A zaciskarka porządna sie zwraca po 5 przyponach.. Gotowce kupuję coraz rzadziej. Z gotowców to polecam dragona. Są 5 i 7kg nigdy żaden mi nie puścił, ale 40cm to max i cieżko dostać w 5kg. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Warciany Opublikowano 16 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia Tylko po co? Ja kupuje drut. Agrafki i krętlik odpowiednie. Do tego minimalistyczne tulejki, ze wepchnąć drut mam problem. Robię sobie długość jaką chcę (zazwyczaj niedostępną w gotówkach) co przydaje sie na gołych po powodzi odrzańskich kamerdolcach.Do tego końcówkę drutu za tulejką zaginam co praktycznie uniemożliwia wysuw.A zaciskarka porządna sie zwraca po 5 przyponach.. Gotowce kupuję coraz rzadziej. Z gotowców to polecam dragona. Są 5 i 7kg nigdy żaden mi nie puścił, ale 40cm to max i cieżko dostać w 5kg. Jakiej zaciskarki używasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Qh_ Opublikowano 17 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia Ręcznej jakiejś. Daiwa Prorex.Nic mi jeszcze nie puściło ani na FC ani na drucie. Do tego tulejki 000 albo 001 małe krętliki i agrafki i przypon dwa razy mniej widoczny niż te gotowe. Hehehe na razie jedyna wtopa to drobne "agrafki" szybkozłączne na krętliku to ... weź załóż woblera albo zdejmij w grubych łapach ... wszystko mi się obracało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 meps Opublikowano 17 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia (edytowane) Podrzucisz link gdzie takie wąskie tulejki można dostać ? Edytowane 17 Stycznia przez Biesan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Qh_ Opublikowano 18 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia Allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 meps Opublikowano 18 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia Dobrze że nie alliexpr. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jajakub Opublikowano 18 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia Dobrze że nie alliexpr. DziękiNa Allegro trafiły pewnie z Alli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Qh_ Opublikowano 18 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia (edytowane) Niekoniecznie. Ale tez nie dramatyzujmy rurka metalowa to nie rakieta do podróży w kosmos.,Z tego co mi się przypomina tulejki chyba max fishing. Działają, nawet jeśli są z Chin Mozna tez iść do wypasionego wędkarskiego i zamiast 6 pln dać 26 pln co nie zmieni prawdopodobnego kraju wytworzenia bo na 90% i tak bedą to Chiny pisze to na ponad 10 letnim IPadzie (czyli chyba dobrym) i … on tez ma made in china … choć różni się nieco od kawałka rurki. Edytowane 18 Stycznia przez Qh_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mario Opublikowano 18 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia Jeżeli z Max Fishing, to American Fishing Wire. Czy z Chin? ChGW... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Qh_ Opublikowano 18 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia (edytowane) Super. Czyli amerykancki. Czyli jest szansa, ze rurki nie tnie wystraszony ale solidny Chińczyk tylko wyzwolony i upojony tym wyzwoleniem Afroamerykanin. Mi obojętne ważne, ze rurki sa ok nie za miękkie. A tu porównanie od góry mój 5kg, dragon 5kg i kamatsu juz mocny czyli 8kg. Wystarczy popatrzeć. Do tego z boku kupny FC na którym wyglada to jeszcze gorzej. Moje akurat wyszły. Uwaga na cień bo na moim to połowa wymiaru, tak wyszło z lampy, warto powiększyć … https://zapodaj.net/plik-Fakxj2qdV4 Edytowane 18 Stycznia przez Qh_ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 meps Opublikowano 19 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia (edytowane) Nie zrozumiałeś dygresji , ale nie ważne.Ps. ,, Minimalistyczne tulejki " myślałem że to jakieś rzeczywiście mini tulejki bo takich właśnie szukam,dlatego poprosiłem o link. Te max fishing z allegro są takie jak oferuje masa producentów w tych rozmiarach. Tyle w temacie, dalsza dyskusja zbędna. Pozdrawiam Edytowane 19 Stycznia przez Biesan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Qh_ Opublikowano 19 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia Mniejszych się nie da bo drut nie wejdzie już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pescador_de_caña Opublikowano 19 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia Albo z dobrym węzłem: https://m.youtube.com/watch?v=kOrpSgKGCTw&t=525s&pp=ygULbml0aSBzdHJvZnQ%3D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 meps Opublikowano 19 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia Wejdzie , np Stroft Niti którego używam. Węzłem oczywiście też wiąże, głównie przypony 1x7 , cienki tytan 1x1 czasami lepiej i łatwiej na tulejkach zacisnąć. Nie ważne, nie zaśmiecam dalej i nie było tematu. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wojciiech Opublikowano 19 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia A tytany z jmc nie wystarcza? Tego się i tak raczej nie rwie w dużych ilościach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Brizzler
hej,
Widziałem nowy filmik wkryfishing o okoniowym twitchingu.
Wie ktoś jakiej firmy woblerow używa Radek?
https://m.youtube.com/watch?v=JqjyW2Aa3UY&feature=youtu.be
Chciałbym spróbować tej metody, jak wam ona sie sprawdza? jakich woblerow używacie ?
Top użytkownicy dla tego pytania
16
16
12
11
Popularne dni
22 Sie
20
23 Sie
19
21 Sie
19
16 Maj
10
Top użytkownicy dla tego pytania
bazyloss 16 odpowiedzi
Pescador_de_caña 16 odpowiedzi
yffea 12 odpowiedzi
Qh_ 11 odpowiedzi
Popularne dni
22 Sie 2016
20 odpowiedzi
23 Sie 2016
19 odpowiedzi
21 Sie 2016
19 odpowiedzi
16 Maj 2019
10 odpowiedzi
Popularne posty
slawek_2348
" U licha! już przeszło 40 lat mówię prozą, nic o tym nie wiedząc."
adamos
Dzisiejszy twitchingowy
Alexspin
Spinninguję od ponad ćwierćwiecza i nie wiedziałem, że sposób w jaki często prowadzę przynętę, to twitching… Nie miałem pojęcia, że jestem jednym z prekursorów...
Opublikowane grafiki
231 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi