Patryk1125 Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Witam,jeśli są na forum użytkownicy tych pontonów prosiłbym o info. na ich temat,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sucks_one Opublikowano 25 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Cześć, W zeszłym roku kupiłem ProScana 330Jestem generalnie zadowolony. Długo rozkminiałem, oglądałem i zdecydowałem się na niego bo tańszy od pozostałych a wydaje się że jest taki sam jak reszta. Mam tu na myśli materiał, klejenie itp. Wybrałem model z alu podłogą. Wielkość w sam raz dla sprawnych dwóch osób. Jest jednak jedna wada, która oczywiście mieści się w gwarancji ... mianowicie jeden element podłogi ma luźne dwa nity i strzela kiedy się wstaje oraz jeden zaworek do wymiany bo nie wyskakuje. Generalnie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Patryk1125 Opublikowano 25 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Ten sam model miałem na oku jednak po telefonie do sprzedawcy zrezygnowałem. Średnica burty w tym modelu wynosi 45cm. co daje szerokość podłogi w środku ok. 62cm. i jest mniejsza niż w pontonach innych firm. No i zaj.... tekst sprzedawcy, który mnie całkowicie zniechęcił :...tak mamy ponton w tym kolorze jednak posiada jedną łatkę ale jest nowy... Kupiłem więc Wild Lake 360cm. ponton wydaje się być naprawdę solidny, w środku full miejsca dla 2 osób i majdanu. A i podejście sprzedawcy jak najbardziej prawidłowe bo wysyłka za free i jeszcze rabacik do tego więc wyszło bardzo przyzwoicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sucks_one Opublikowano 25 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Grunt by się dobrze sprawował. Flaszka o burte i manetka do dołu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tornado Opublikowano 25 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Flaszka o burtę i manetka do dołu,to one tylko na wstecznym pływają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Patryk1125 Opublikowano 26 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Grunt by się dobrze sprawował. Flaszka o burte i manetka do dołu dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Patryk1125
Witam,
jeśli są na forum użytkownicy tych pontonów prosiłbym o info. na ich temat,
pozdrawiam
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi