Skocz do zawartości

umawianie na wędkowanie

kpt.przygoda

Rekomendowane odpowiedzi

Analizuję często schemat moich zachowań w sieci i jakoś doszedłem do wniosku, że fora odwiedzam b. rzadko natomiast jak pewnie wielu z was siedze w mediach spolecznosciowych, tam tez umawiam sie na wspianie, skitury etc 

Jako, ze jestem blisko 300 dni pod rzad na spinie :P i juz naprawde nudzi mi sie samemu szukam towarzystwa, nowych zbiornikow. Ja głownie na Śląsku (Gliwice) jednak przeciez takich osob jak ja jest sporo i tez tu nie zawsze wchodza wiec dla moich znajomych alternatywnie stworzyłem grupę na FB umawianie na wędkowanie https://web.facebook.com/groups/wspolnewedkowanie/

Naturalnie nie ma byc ona konkrencyjna z Jerkbaitem bo i jak? Jest tam 15 osób hahah :D ale moze byc fajną alternatywą dla tych, ktorzy nie siedzą na forum na codzien do tego ciekawą formą na poznanie innych hobbystów wędkarstwa. 

Wybór należy do was, nie nakłaniam :) jednak serdecznie zapraszam. 

Pozdr!
Marek.

• 2 tygodnie później...

jest już blisko 100, prawdę mówiąc nigdzie tego nie komunikuję specjalnie poza tą grupą także i tak nie jest zle :) 
Jestem z Gliwic, takze jesli ktos z okolic to zapraszam do wspolnych wypadow bo:
1. Zawsze mozna sie czegos nauczyc :D 
2. Razniej
3. Jak wspolny wypad autem to koszty tez da sie rozbic sensownie :D - ja w ubieglym tygodniu wyjezdzilem paliwa za 300 stówki takze trochę boli do tego fakt ze czlowiek sam sie włóczy po lasach i pustkowiach ... :D 

Kapitanie, było 11członków a już jest 12, jeśli mamy pisać prawdę ;)))

Jesli mamy pisać prawdę, to nie mam wpływu na to, że ktoś opuścił grupę :D po tym jak go dodałem :D więc ... :P prawda jest względna jak widzisz, tzw. mojsza i twojsza hahahaha :D