kpt.przygoda Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Analizuję często schemat moich zachowań w sieci i jakoś doszedłem do wniosku, że fora odwiedzam b. rzadko natomiast jak pewnie wielu z was siedze w mediach spolecznosciowych, tam tez umawiam sie na wspianie, skitury etc Jako, ze jestem blisko 300 dni pod rzad na spinie i juz naprawde nudzi mi sie samemu szukam towarzystwa, nowych zbiornikow. Ja głownie na Śląsku (Gliwice) jednak przeciez takich osob jak ja jest sporo i tez tu nie zawsze wchodza wiec dla moich znajomych alternatywnie stworzyłem grupę na FB umawianie na wędkowanie https://web.facebook.com/groups/wspolnewedkowanie/ Naturalnie nie ma byc ona konkrencyjna z Jerkbaitem bo i jak? Jest tam 15 osób hahah ale moze byc fajną alternatywą dla tych, ktorzy nie siedzą na forum na codzien do tego ciekawą formą na poznanie innych hobbystów wędkarstwa. Wybór należy do was, nie nakłaniam jednak serdecznie zapraszam. Pozdr!Marek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Kapitanie, było 11członków a już jest 12, jeśli mamy pisać prawdę )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukastrance Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Jest 22 ;-) zapisałem się, może coś, ktoś, kiedyś... Niegłupi pomysł :-) Wysłane z mojego Letv X500 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kpt.przygoda Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 jest już blisko 100, prawdę mówiąc nigdzie tego nie komunikuję specjalnie poza tą grupą także i tak nie jest zle Jestem z Gliwic, takze jesli ktos z okolic to zapraszam do wspolnych wypadow bo:1. Zawsze mozna sie czegos nauczyc 2. Razniej3. Jak wspolny wypad autem to koszty tez da sie rozbic sensownie - ja w ubieglym tygodniu wyjezdzilem paliwa za 300 stówki takze trochę boli do tego fakt ze czlowiek sam sie włóczy po lasach i pustkowiach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kpt.przygoda Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Kapitanie, było 11członków a już jest 12, jeśli mamy pisać prawdę ))Jesli mamy pisać prawdę, to nie mam wpływu na to, że ktoś opuścił grupę po tym jak go dodałem więc ... prawda jest względna jak widzisz, tzw. mojsza i twojsza hahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi