Rafał (waalwijk) Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Poszukiwany towarzysz!!! Witam jest na forum ktoś z nl?? Mieszkam w waalwijk i poszukuję osoby obecną ej w regionie nord. Jeśli temat założony w złym dziale proszę o sprostowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Hej ja pracuje w nl.W miejscowości Harderwijk wiesz gdzie to.Kraina szczupaków ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał (waalwijk) Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Godzina drogi,można kiedyś się umówić Zawsze też możesz podjechać do mnie Ale ja dopiero poznaje tutejsze wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Hej i jak tam połowiłeś coś ostatnio.Pomału powinny zacząć brać grube szczupaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał (waalwijk) Opublikowano 29 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Hej może nie zbyt grube ale coś było hehehe75 i 85 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 e no tro całkiem niezle ja dopiero za tydzień zaczynam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał (waalwijk) Opublikowano 29 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Jak coś pisz wiadomość można się wybrać razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozd Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 przepraszam ze tutaj ale nie mam pomyslu gdzieSzukam hotelu ,pensjonatu ,noclegu na wekend majowy ,gdzies blisko morza .Moze macie namiary?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi