Luckyguliver Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 No wlasnie czego? Z mojego doswiadczenia kupujacego kolowrotki uzywane na roznych aukcjach moge powiedziec, ze oddaje kolowrotek do serwisu z dwoch powodow i oczekuje: - naprawy jakiejs usterki jesli takowa sie pojawila i mi przeszkadza w uzytkowaniu kolowrotka- uzywam kolowrotka od jakiegos czasu i chcialbym go po prostu przeczyscic itd. Czy po serwisie mam prawo oczekiwac, ze bedzie chodzil lepiej (czyli lzej i np "gladziej") niz przed serwisem czy moze tak samo ale np bez usterek jesli takowe mial? Mialem w serwise ok 4-5 kolowrotkow (glownie Dawia ze dawnych serii turkowatych i emblemowatch plus jeden z seri 2506 oraz Bradia) i jedne wracaly chodzac ciezej ale bez stukow pukow itd inne w zasadzie tak samo i jeden wrocil chodzac lzej. Jakie jest wasze doswiadczenie w tym temacie? PS Piszac tego posta czuje sie jak gdybym wsadzal kij w mrowisko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Moje doświadczenie z serwisem firmy Daiwa-Cormoran jest FATALNE.Na początku czerwca oddałem do sklepu na gwarancji kołowrotek (puszczała oporówka).Do dziś ani słychu, a ni widu. Ponoć kołowrotek trafił do Niemiec i nikt nie wie jakie są jego dalsze losy.Zaczyna kończyć mi się cierpliwość.To tak na marginesie. Wszystkie pozostałe kołowrotki czyszczę i smaruję sobie sam, ponieważ wiem jakie jest podejście ludzi w serwisach. Nie tylko wędkarskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Już wsadziłeś kij w mrowisko .Zadaj sobie pytanie co to jest serwis?.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zadałeś pytanie retoryczne, na które sam sobie odpowiedziałeś więc gdzie tutaj szukać mrowiska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Po serwisie zawsze oczekuję, że kołowrotek wróci w lepszej formie niż przed wysyłką. Skutki samego serwisu w głównej mierze zależy od wiedzy i doświadczenia osoby przeprowadzającej serwis. Duże znaczenie ma również to w jaki stopniu wyeksploatowany jest nasz młynek. W tej jak i innej dziedzinie cudotwórców nie ma i z zajechanej maszynki nie zrobi się nówka sztuka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Darecki jak chcesz poczytać moją przygodę z tą firmą Daiwa-Cormoran zapraszam do mojego posta.http://jerkbait.pl/topic/66504-serwis-daiwa-porady-opinie/?p=1953516 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 @ woblerek48 Na moj chlopski rozum to jest wyczyszczenie kolowrotka, skasowanie luzow i usuniecie usterek jesli takie sa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 sorki ale to jakaś akademicka dysputa. Bez sensu No chyba, ze pojawi się ktoś kto oczekuje, że serwis popsuje mu kołowrotek ... aby był np powód do afery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 (edytowane) sorki ale to jakaś akademicka dysputa. Bez sensu Nic nie rozumiem. Wyjasnij mi to prosze. No i moze Moderator wyjasni mi laskawie dlaczego watek polecial do Poczekalni? Edytowane 24 Sierpnia 2016 przez Luckyguliver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 To nie jest zesłanie w niebyt. Po prostu tutaj najbardziej pasuje. Rzuć okiem na inne wątki, które się tutaj znajdują.A co do mojej oceny Twojego wątku to wyraziłem swoje zdanie już w pierwszym wpisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 "Łaskawie" jakże pretensjonalne słownictwo, nie wiem czy zapoznałeś się z istotą poczekalni, jeśli nie to proszę zrób to. Wątek został przeniesiony jako retoryczny, jak już zresztą napisał BOB1 sam sobie odpowiedziałeś na pytanie ale potraktowałem go jako tzw. rozwijający się i stąd jest tu i tylko jego zawartość zadecyduje gdzie znajdzie swoje miejsce w przyszłości. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Kolega szuka jakiegoś haka na serwisantów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Jeśli miałeś uwagi co do pracy kołowrotka 14 dni i powinieneś go mieć w domu. Jeśli nie kasa do ręki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi