sukingad Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 (edytowane) Jeżeli ktoś z Was jest zainteresowany zamieszczeniem jego wyrobów na plakatach i ulotkach promujących kolejną imprezę Jerkbait.pl (o której więcej już niebawem), proszę o wysłanie estetycznych fotek wyrobów w możliwie wysokiej rozdzielczości na mój adres mailowy tj: piotr.prazmowski84@gmail.comProśba skierowana do rękodzielników lure- i rodbuilderów. Bardzo zależy nam na zdjęciach wykonanych przez Was woblerów, złomu, kogutów, much, gum, wędzisk itd. także wszystkich chętnych zapraszam do (możliwie szybkiego) przesyłania fotek. A jak nie wyślecie to wstawię tylko swoje :lol: PS. Wysyłających proszę o wpis w wątku ("poszło" szy soś ) Edytowane 24 Sierpnia 2016 przez Hesher 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 czyżby Garage Sale? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 czyżby Garage Sale?Ciiii (...) PS. Wysyłających proszę o wpis w wątku ("poszło" szy soś )Poszło.Szy soś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 TŁum chętnych... no nic, będziecie Terminatory oglądać Termin na przesyłanie zdjęć do jutra do godziny 22:00. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deywed12 Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Hesher w gruncie rzeczy z Lurebuildingiem nie mam nic wspólnego ale w wolnej chwili mogę pogrzebać w szafkach i zrobić parę zdjęć przynęt które udało mi się pozyskać tutaj na forum. Problemem jest to,że najwcześniej jakiekolwiek zdjęcia zrobiłbym dopiero jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Dzięki za propozycję ale ten patent nie przejdzie bo twórca przynęt może nie mieć woli ich pokazania na plakacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Epidares Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Jeżeli nadal aktualne a chętnych brak to mogę porobić zdjęcia kilku kogutów/ jigów.Nie będą to niestety super zdjęcia, a przynęty sądzę że najwyższych lotów też nie są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Nie no walicie dźwiami i oknami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 czyżby Garage Sale?Teraz już oficjalnie http://jerkbait.pl/topic/78834-gie%C5%82da-w%C4%99dkarska-w-warszawie-14-16-pa%C5%BAdziernika-jerkbait-garage-sale-vol-2/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi