Flexx Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Spośród haków wymienionych w tytule wątku interesują mnie w szczególności rozmiary 0/1 i 0/2. Jeśli ktoś je ma i zechciałby podać ich długość całkowitą oraz długość bez ucha, byłbym bardzo wdzięczny. Ze swojej strony mogę podać, że rozmiar 3/0 tych haków ma długość całkowitą 44 mm oraz 38 mm bez ucha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek0l Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 (edytowane) Proszę, foto z postu Kolegi, który je sprzedaje na giełdzie. Edytowane 25 Sierpnia 2016 przez Maraky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Dzięki Marku, widziałem wcześniej to zdjęcie, tylko że to nie są te haki, bo model S-60 jest bez zadziorów na trzonku, a na fotce są haki z zadziorami. Pytam o dokładną długość, bo zamierzam dobrać odpowiedni rozmiar do małych gumek na okonie i potrzebuję haków o długości nieco ponad 2,5 cm bez ucha. Wydaje się, że odpowiedni będzie rozmiar 0/2, ale nie jestem pewien na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek0l Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Dzięki Marku, widziałem wcześniej to zdjęcie, tylko że to nie są te haki, bo model S-60 jest bez zadziorów na trzonku, a na fotce są haki z zadziorami. (...) A to przepraszam, założyłem, że sprzedający zna swój towar , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 (edytowane) Łowie na S-60 jak i S-59 te pierwsze strasznie rdzewieja w gumach typu Keitech czy Bait Breath.W S-59 długość haka mierzona bez uchadla nr.2-22mm.Mam również haki od Crazy Fish są proste bez zadziorow nr.2 długość bez ucha 25mmhttp://crazy-fish.pl/haki-do-czeburaszek/?v=9b7d173b068d Edytowane 26 Sierpnia 2016 przez adriano 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi