dzik7 Opublikowano 8 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 Byłem z rana obadać Widawę. Woda bardzo niska miejscami po kolana, nie wiem czy jakaś ryba wejdzie do rzeki przy tak małym stanie wody.Nie widać żadnego życia w wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 8 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 A tam... ważne żeby siatka kłusownicza weszła i była zakryta wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JSt14 Opublikowano 8 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 A tam... ważne żeby siatka kłusownicza weszła i była zakryta wodą No, kuźwa, nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adaś Niezgódka Opublikowano 17 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 Byłem kilka dni temu poniżej mostu kolejowego w Świniarach.Stan wody jest taki, jaki powinien być latem.Nie wróży to najlepiej Pewnie będzie jak w zeszły roku, wody po kolana i wszędzie zielsko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 17 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 O tej porze Widawa zawsze świeciła pustką, szkoda czasu.Teraz jedynie ujście... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzislavo1 Opublikowano 17 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 Bywałem tam w ostatnim sezonie(jakieś 2 km od ujścia w górę do mostu kolejowego) i jak dla mnie jedyna szansa na większe ryby to wtedy gdy woda jest wysoka i ryba wchodzi z Odry.Chyba że się mylę i ktoś na inne spostrzeżenia ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adaś Niezgódka Opublikowano 18 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 Problem w tym, że od ładnych kilku lat nawet średnia woda na tym odcinku Widawy to rzadkość.A latem to już totalny dramat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAJMIEN Opublikowano 19 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 To się zaczeło chyba od wybudowania zbiornika Stradomia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAJMIEN Opublikowano 19 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 To się zaczeło chyba od wybudowania zbiornika Stradomia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi