Tusiorro Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Witam, dostalem taki kijek I nie bardzo moge znalezc o nim informacje, moze ktorys z kolegow pomoze?? Co to za klasa, jaka polka I ile to moze byc warte? Kijek ma 305cm. Dodam ze nie lowie na muche I jest mi zbedny Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tusiorro Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Witam, dostalem taki kijek I nie bardzo moge znalezc o nim informacje, moze ktorys z kolegow pomoze?? Co to za klasa, jaka polka I ile to moze byc warte? Kijek ma 305cm. Dodam ze nie lowie na muche I jest mi zbedny Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Ekonomiczne kije o przyzwoitej mocy-występują też pod nazwą Martin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 10' #7-8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 10' =305cm ługa dźwignia wymaga odpowiedniego=oszczędnego prowadzenia inaczej szybko wyląduje w komisie.Dziś ludzie dość słabi i niecierpliwi idąc na łatwiznę nie szanują wymagających wędek,dlatego można je zakupić całkiem okazyjnie. Z podobnej Shimano Ultegra 10'#6/8 wieszałem pętle D w proporcji 1:7...kiedyś zaciekawiłem redaktorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Z 200 PLN wartuje na pewno. Ja na Twoim miejscu zostawiłbym go sobie gdyby kiedyś ci odbiło i chciałbys spróbować łowić pstragi czy szczupaki na streamery. Zawsze mozesz go sprzedać jako dawcę (blank) na spinning. Gdybys chciał go sprzedać to daj znać w razie co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tusiorro Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Odezwe sie jakby co:) Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi