MariuszK Opublikowano 27 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Brak zacisznego miejsca i wolnego czasu ogranicza mnie bardzo. Używam materiałów które nabyłem kiedyś, nie brnę za bardzo do przodu. Nie mam miejsca na przechowywanie czegokolwiek, gdziekolwiek. Kolejne archiwalne: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Bardzo podobają mi się te ołóweczki boleniowe . Jaką mają wagę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszK Opublikowano 27 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Bardzo podobają mi się te ołóweczki boleniowe . Jaką mają wagę ? Pawle, forma leży od 1,5 roku, odlałem z niej może 5 korpusów. To ustrojstwo ma 10 cm, kiedyś może przyjdzie czas na ten wzorek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszK Opublikowano 29 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Były jeszcze i takie oklejanki, to chyba najprostsze z możliwych zdobień do wykonania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi