Guzu Opublikowano 3 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 Mam jeszcze dylemat co do rozmiaru, kupic L czy XL. Moj wzrost to 188 cm, nr buta 44 waga 88 kg.Jeśli to o spodniobutach , to XL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmo Opublikowano 3 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 Kolego @sicu polecisz jakies inne buty do brodzenia w tym przedziale cenowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sicu Opublikowano 10 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 Ciężko powiedzieć. Kupiłem najtańsze Vision i 1 sezon jest ok. Kupiłem też kiedyś buty ochronne w hurtowni BHP bo nie spakowałem butów do brodzenia - dały radę,wyglądają najbardziej pancernie:D i kosztowały 89 zł;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 20 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 Mam takie spodnie DAM. Kilka wyjść zaliczyły i wciąż dają radę . Lekkie, małe, pakowneNa pewno nie do ciężkich warunków czy spacerów po krzakach. Swoje kupowałem w jakiejś promocji za pincet, więc też nie oczekiwałem że to będą simmsy Jak działa gwarancja jeszcze nie sprawdziłem, bo wciąż dają radę Pochodzone. Pora reklamowac.W Effzetach Equisite (czy jakos tak) zaczely cieknac stopy i na laczeniu skarpety neoprenowej z nogawka. Nie prowadze dokladnie statystyki godzin nad woda, ale wytrzymaly dluzej niz Vision Ikon. Takze nie oceniam negatywnie.Zobacze, jak przebiegnie proces reklamacji i z jakim skutkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 26 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 Pochodzone. Pora reklamowac.W Effzetach Equisite (czy jakos tak) zaczely cieknac stopy i na laczeniu skarpety neoprenowej z nogawka. Nie prowadze dokladnie statystyki godzin nad woda, ale wytrzymaly dluzej niz Vision Ikon. Takze nie oceniam negatywnie.Zobacze, jak przebiegnie proces reklamacji i z jakim skutkiem. Daniel i jak wrażenia po reklamacjach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 26 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 Daniel i jak wrażenia po reklamacjach ? Slawku Reklamacja została ogarnięta szybko Dostałem nowe .Wziąłem na weekend na rybach... I pękły na szwie w kroku podczas forsowania leżącego w rzece drzewa. Było to w sobotnie przedpołudnie.Drugie spodniobuty, które miałem jako zapas, okazały się słabo przeze mnie poklejone - kilkuletnie scierra, gdzie obie stopy ciekly na szwach.Nie pozostało mi wówczas nic innego jak w sobotę wieczorem cały ten rozerwany szew w kroku zalać klejem stormsure i dać łatkę od środka.W ten sposób straciłem gwarancję, ale mialem w czym łowić tamtej niedzieli. Teraz mam tanki vision, poklejone effzet jako zapasowe w aucie... A te scierra trafiły na śmietnik 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi