Skocz do zawartości

Savage Gear 3D RAD

LASOTA1974

Rekomendowane odpowiedzi

Nie będziemy reklamować badziewia. Przynęty na wędkarza głównie a nie na ryby.

Po pierwsze nie jestem związany z firmą Savage Gear..po drugie uważam że mają sporo udanych przynęt np. gumy Canibal..jerki

Freestyler..i kilka innych które się sprawdziły..po trzecie nie należy ferować wyroków i opinii jeżeli się nie spróbowało

łowić daną przynętą..np. obśmiewana kaczka z Savage Gear już przynosi efekty na szczupakach. Nikt nikogo nie namawia do

kupna..Pozdrawiam znawców najlepszych przynęt..

• Like 2

Po pierwsze nie jestem związany z firmą Savage Gear..po drugie uważam że mają sporo udanych przynęt np. gumy Canibal..jerki

Freestyler..i kilka innych które się sprawdziły..po trzecie nie należy ferować wyroków i opinii jeżeli się nie spróbowało

łowić daną przynętą..np. obśmiewana kaczka z Savage Gear już przynosi efekty na szczupakach. Nikt nikogo nie namawia do

kupna..Pozdrawiam znawców najlepszych przynęt..

Ja nie pisze o firmie savagear ale o tej przynecie konkretnie. Czy uwazasz ze szczupak przyglada sie tak dokladnie przynecie ze zauwazy ze ten szczur ma uszy? To ma zachecic wedkarza do zakupu. Kazda inna przyneta powierzchniowa pracujaca w podobny sposob bedzie rownie skuteczna i wcale nie musi przypominac rzeczywiscie zyjacego zwierzecia

Zawsze możesz zdjąć uszy czy nogi bo są zmieniane...tak samo używaj tylko gum koloru czarnego...bo przecież nie ma to znaczenia...za kazdym razem jak kupujesz przynętę patrzysz na jej kolor,prace..i inne szczegóły a weryfikacja przychodzi i tak nad wodą...dlatego cierpliwie poczekaj na efekty tych którzy spróbują ta przynęta polowic..tak jak napisałem kaczka już przyniosła efekty..canibal juz od dawna..ale zawsze możesz mu wyrwać to ładne oko bo po co ma je mieć..kończę dyskusję...pozdr.

Edytowane przez LASOTA1974

Czemu mi wciskasz jakieś słowa których nie napisałem? Gdzie pisałem że cannibal jest zły, albo o kolorze przynęty że nie ma znaczenia? Pisze tylko że ten szczur to przynęta służąca zeby zwabić wędkarza do kasy. Daj wam Bóg jak najwięcej ryb na to cudo. Za chwilę będą imitacje łabędzi, czapli i bobrów wszak tylko sumy czekają na takie kąski, a i kot może wpaść do wody czy nie ostrożny dzik :D

Jak byś łowił przynętami typu.. żaby,szczury,kaczki to z pewnością miałbyś niezłe efekty..a przede wszystkim efektowne

brania..a wędkarstwie też o to chodzi..aby odkrywać coś nowego..a nie stać w miejscu...Ameryki nie odkryłeś że głównym

pożywieniem szczupaków są ryby..ale właśnie mając inną przynętę czasami można je złowić czymś nieznanym kiedy popularne

przynęty zawodzą...

• Like 1

• 2 tygodnie później...
  • 6 miesięcy temu...