maniek1000 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 czy moze ktos mi cos podpowiedziec cos na temat echo bo posiadam echo ktorego nie uzywam bo cos sie dzieje z odczytami glebokosci raz pokazuje 3m a raz 203 i takie inne zmienne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miramar69 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Z fusów nikt pewnie nie umie tu wróżyć- więc najpierw podaj CO TO za echo . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bomber Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Moze przestaw na ustawienia fabryczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maniek1000 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 condor 242 dc juz chyba wszystkiego probowalem i ustawien fabrycznych tez nie wiem co jest z nia nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 norbertkrakow Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 99% walnięty przetwornik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maniek1000 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 tez mi sie tak wydaje. a gdzie takie cos mozna naprawic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Przetworników się nie naprawia. To jest nierozbieralne ( albo raczej po rozłożeniu nie daje się złożyć). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 trout master Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Przetworników się nie naprawia. To jest nierozbieralne ( albo raczej po rozłożeniu nie daje się złożyć).Daje. Niestety nie zawsze działa czyli lepiej od razu wymienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Daje. Niestety nie zawsze działa czyli lepiej od razu wymienić.No to daje się i działa czy lepiej od razu wymienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 trout master Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 No to daje się i działa czy lepiej od razu wymienić No to daje się i działa czy lepiej od razu wymienić Niestety nie. Dlatego napisałem że lepiej wymienić. Niby prosta rzecz, puścił lut na kablu "+" z powodu ..., może chińskie łapki. Jednak po przylutowaniu dalej brak sygnału. Temp. działa ale to co najważniejsze, nie. Podobno są w czujnikach jakies kryształy czy cos tam cos tam i jest to strasznie wrażliwe na uderzenia. Dlatego jest zalane w "niby"silikonie (pewnie silikon elektryczny) aby nie byc aż tak wrażliwym na uderzenie. A jednak. Jak ktos chce zobaczyć jak wyglada czujnik ten ktory jest w obudowie to na fotkach niżej proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gooral Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 mialem chyba 1 eagle, 2 lowrance i 3 humminbirdy w zyciu. humminbirdy czesto jak plywales nad twardym dnem na plytkim pokazywaly glebokosci z kosmosu (i mowie o dosyc dobrych modelach) co ciekawe tani humminbird (fishinbuddy) duzo rzadziej pokazuje glupoty. tak samo tanie eagle/lowrance (mialem najtansze z najtanszych) nigdy mi nie wyczynialy takich cudow. w jednym z hb okazalo sie, ze to nie przetwornik (glebokosc ciagle skakala dochodzac nawet do 100m+) i jednostke glowna diabli wzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
maniek1000
czy moze ktos mi cos podpowiedziec cos na temat echo bo posiadam echo ktorego nie uzywam bo cos sie dzieje z odczytami glebokosci raz pokazuje 3m a raz 203 i takie inne zmienne
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi