Jozi Opublikowano 12 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Guzu jak mam delikatny kij to mija się z celem zbrojenie go po duże kołowrotki, 2500 jest wystarczający.Czego zbrojone w małe przelotki-lepsza dynamika kija.Lepiej czasem nic nie kombinować bo można przedobrzyć, ale podyskutować zawsze można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 12 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Guzu jak mam delikatny kij to mija się z celem zbrojenie go po duże kołowrotki, 2500 jest wystarczający.Czego zbrojone w małe przelotki-lepsza dynamika kija.Lepiej czasem nic nie kombinować bo można przedobrzyć, ale podyskutować zawsze można. Zgadzam sie z Toba w 100 %.Dla mnie kij na jazie i klenie to wedka o mocy medium... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 12 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 No na dużą rzekę to z 12lb też się wybieram, ale ze stelką 4000 .Natomiast na ciurki 8lb i stelka 2500 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi