Jozi Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Proszę o poradę doświadczonych miotaczy streamera.Z racji tego że Zlot Dunajcowy coraz bliżej myślę o powrocie do korzeni wędkarskich bo przez lata się w tej metodzie uwsteczniłem.Otóż chcę kupić sznur tonący do loopa Adventure G3 #7 dł96.Chodzi mi po głowie sznur w III klasie tonięcia z przeznaczeniem na Dunajec i na San.Rozważam AirFlo sweep DI3WF7 ,RioMain Steam WF-SIIIbrown, SA Profesional WF-SIII Dk green.Wszystkie w granicach 160-200zł.Co doświadczeni muszkarze na to powiedzą, ewentualnie jakieś sugestie.Serdecznie proszę o poradę.Może ktoś ma jakąś dobrą używkę do zbycia.Chętnie przygarnę w rozsądnej cenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 HejJeśli chcesz łowić na dużej rzece, nie na siurkach, to rozważyłbym airflo 40+ s3. Lubie te sznury, dobrze się mi nimi strimerzy z długiej linki, z tym ze ja bardziej na Wiśle tak łowięPlusem - są po 20 funtów, w 100 się zmieścisz z wysyłką, ew trochę nad.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 12 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Dzięki Kuba za odpowiedź.Zadałem trochę kłopotliwe pytanie.Mam w opcji jeszcze AirFlo u kolegi w sklepie za 180zł.Mówi mi, że to bardzo dobre linki, jak nowy produkt producent mógł się postarać i wykonał coś przyzwoitego.Pooglądam to w sklepie i zdecyduję. Jak będziesz kręcił streamery to ukręć tak kilka więcej chętnie je z Tobą zamienię.... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi