Dejv Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 Witam Wszystkich serdecznie!!!Jako nowo zarejestrowany chciałem pogratulować wszystkim którzy tworzą tą świetną stronę. Kawał dobrej roboty!Wiem, że temat obu jezior które wymieniłem w tytule był już poruszany na forum, ale może ktoś ma swieże info dotyczące ww.?Interesuje mnie głównie dostępnośc łodzi. Gdzie za ile i w jakim stanie można wypozyczć pływadło? Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 Witam Wszystkich serdecznie!!!Jako nowo zarejestrowany chciałem pogratulować wszystkim którzy tworzą tą świetną stronę. Kawał dobrej roboty!Pozdrawiam!! Witaj Dejv! Wielkie dzięki za słowa uznania i jednocześnie zapraszam do współtworzenia stronki. Miłej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrynszpaN Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 Witaj w gronie zakręconych pozytywnie.Lokujesz się w Krakowie - no to pogadaj ze Sworkiem. Powinien pomóc, chyba że znów jest zapracowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezorator Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 Witaj na forum Również bym się chciał czegoś dowiedzieć o tych akwenach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 @Dejv, witaj na naszym portalu. Dziękujemy za miłe słowa.Baw się dobrze i dziel się swoją wędkarską wiedzą. Jeżeli masz możliwość to spróbuj dotrzeć do Tomka Krzyszczyka, on na pewno podzieli się swoją wiedzą na temat tych zbiorników.U nas na forum niestety nie ma stałych bywalców tych zalewów, poza oczywiście @Sworkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi