tpe Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 W końcu udało mi się go zdobyć! Uznany za najlepszą przynętę na bassy morskie w 2010 roku. Długość 12 cm, masa 18g. Posiada oczywiście system rzutowy i niezależne grzechotki. Zwróćcie uwagę na ster - jest przegubowy!. Wobler schodzi max. na 30 cm. Wykonanie powala na kolana! Wygląda jak mała, żywa makrelka. Ale najbardziej niesamowite są oczy. Na fotkach z użyciem flesza nie ma tego efektu, co przy zwykłym dziennym świetle. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Tomek włóż bateryjkę mu jeszcze będzie śpiewał rybkom .A tak wizualnie zajefajny.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 O co chodzi z tym przegubowym sterze? Jest cały czas ruchomy czy można go ustawiać pod takim kątem jakim się chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Też właśnie nie czaję, o co chodzi z tym sterem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarłoś Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Pewnie jak się rzuca to się składa zdłuż i powoduje mniejszy opór (taki bajer aerodynamiczny), a jak wpadnie do wody to sie ustawia w pozycji roboczej i działe już jak normalny ster. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 11 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Pewnie jak się rzuca to się składa zdłuż i powoduje mniejszy opór (taki bajer aerodynamiczny), a jak wpadnie do wody to sie ustawia w pozycji roboczej i działe już jak normalny ster. @Tarłoś ma chyba rację. Ster sobie lata, pod wpływem oporu wody ustawia się we właściwej pozycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Kosztowna zabawka. Jak dla mnie ZONK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 11 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Kosztowna zabawka. Jak dla mnie ZONK No cóż Waldku, łowienie bassów wymaga poświęceń Dobry bassowy wobler kosztuje średnio 15-20 euro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassket Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 jakie wyniki na Zonk-a ..Tpe1? u mnie leży w pudełku i pieknie wygląda,ale może sie poprostu nie moge do niego przekonać ...pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 17 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 jakie wyniki na Zonk-a ..Tpe1? u mnie leży w pudełku i pieknie wygląda,ale może sie poprostu nie moge do niego przekonać ...pozdro. Złowiłem na niego trotkę, miałem branie ładnego bassa (wszystko widziałem ze skałki) i...tyle. Próbowałem kilka razy, ale ani stuknięcia. W tym samym czasie Saltiga i MaxRap łowiły bassiory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassket Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 a ja wczoraj mega Makrele wyholowałem na Zonk-a juz sie cieszylem ze pierwszy basiorek siadl na moja extra przynete.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 23 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 No to chyba kawał makreli musiał być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassket Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 cześc przepraszam że zaśmiecam watek ...,ale nie wiem co to za gatunek .. złapany po ciemku i nie walczy jak bass.. co myslisz Tpe1?...sorki za zdjęcie (stary sony -ericsson) na zdjeciu wobek leviathan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 30 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 cześc przepraszam że zaśmiecam watek ...,ale nie wiem co to za gatunek .. złapany po ciemku i nie walczy jak bass.. co myslisz Tpe1?...sorki za zdjęcie (stary sony -ericsson) na zdjeciu wobek leviathan Ale Ty chyba łowisz po drugiej stronie sadzawki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassket Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 po drugiej to było tylko kilka razy teraz po taj samej tylko trochę nizej ( tak myśle...obecnie south-west uk ).... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassket Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 po drugiej to było tylko kilka razy, teraz po tej samej ( tak myślę obecnie south-west UK) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassket Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 de javu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 30 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Hmm, szkoda, że nie widać całej ryby. Wydaje mi się, że to shad. http://2.bp.blogspot.com/-N5KPBSnDj6U/TbLLETtfKOI/AAAAAAAAAy w/fpodFdvDZoA/s1600/sh2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 panowie a moze to aloza jest?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 2 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 panowie a moze to aloza jest?? Nie wiem, czy to ta sama aloza, która występuje (występowała...) w Polsce. W Irlandii wchodzi wiosną do kilku rzek i wtedy można Shada skutecznie łowić. Przyznam nie słyszałem o złowieniu go w morzu. Bassket - podobno nieźle walczą? Taki mini tarpon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassket Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 ...jak na taką mała rybę (ok 40-45 cm)to troszke pohulał ...myślę, że gdyby był wiekszy , to zabawa była by przedinia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassket Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Atlantic shad - Alosa sapidissima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi