pawello Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Witam Nie mogę znaleźć tego tematu w dziale spinning. Ani przez wyszukarkę, ani przez google. Można to sprawdzić gdzie się podział? Poniżej link. http://jerkbait.pl/topic/69687-wędki-st-croix/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Żbiku Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 A to Twoj temat był? Sprawdź w swoim Profilu w Tematach lub Postach, bo moze temat został połączony przez moda z jakims juz istniejącym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pawello Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 (edytowane) Nie mój, ale chciałem coś napisać. Poszukam w rodbuildingu. Edytowane 28 Sierpnia 2016 przez pawello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pranagal Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Faktycznie wyparował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomek88 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Faktycznie a było tam sporo wiedzy, może jakieś prace na bazie danych i powróci, oby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bomber Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Wczoraj czegos szukalem i okazalo sie ,ze jest w dziale Promocje wedkarskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sinopapużasty Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Też znaleźć nie mogłem :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Ups... Coś się zadziało nie tak ale ważne że nie zginął, postaramy się jak najszybciej przywrócić stan do poprzedniej wersji. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Alaryk Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Sam szukałem i nie znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Temat jest cięższy niż mi się wydawało ale już 30 stron odzyskałem, jutro powinienem odzyskać wszystkie http://jerkbait.pl/topic/78795-w%C4%99dki-st-croix/ 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 46 stron odzyskanych, jeszcze gdzieś pojedyncze posty utknęły ale ciężko je namierzyć, więc jak coś wychwycę to przywrócę. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
pawello
Witam
Nie mogę znaleźć tego tematu w dziale spinning. Ani przez wyszukarkę, ani przez google. Można to sprawdzić gdzie się podział?
Poniżej link.
http://jerkbait.pl/topic/69687-wędki-st-croix/
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi