fish28 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Koledzy po kiju, bardzo proszę o wsparcie finansowe dla syna mojego kolegi.Gabryś jest kolegą mojego syna, są rówieśnikami. Chłopak ma białaczkę szpikową typu M3. Bardzo proszę, pomóżmy chłopakowi wrócić do zdrowia. Ja na fb zorganizowałem aukcję z moimi gumami. Kilku znajomym też zaproponowałem taką aukcję, obiecali pomóc. Każdy datek się liczy. Odmówmy sobie po jednej przynęcie ,nię zbiedniejemy przez to, a chłopakowi uratujemy życie. Jeśli to możliwe, to bardzo proszę moderatorów o podpięcie tego posta gdzieś gdzie będzie widoczny dla wszystkich. Tutaj przesyłam linka do mojej aukcji ma Fb https://drive.google.com/file/d/0B17qpiGXtX5TVm9MM3A5U3l5clE/view?pref=2&pli=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Kurcze, nie potrafię skopiować linka doojej aukcji. Osoby, które mają fb proszę o wklepanie Dariusz Adamiak, tam znajdziecie moją aukcję. Za każdą pomoc, z góry bardzo dziękuję. Pozdrawiam Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1979 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Darek gdzie dokonać wpłaty.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 (edytowane) W pierwszym poście Darka masz link do strony na której jest konto fundacji z możliwością podania celu szczegółowego.Ode mnie już poszło, trzymam kciuki za zgromadzenie odpowiedniej sumy i zwalczenie tego paskudztwa. Edytowane 28 Sierpnia 2016 przez Panek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Darek gdzie dokonać wpłaty.?Maciej, link w pierwszym poście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 (edytowane) Dziękuję bardzo chłopakom w imieniu rodziny ???? Edytowane 28 Sierpnia 2016 przez fish28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 (edytowane) BARDZO PROSZĘ MODERATORÓW O PODPIĘCIE TEGO POSTA POD STRONĘ GŁÓWNĄ Edytowane 28 Sierpnia 2016 przez fish28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Poszła cegiełka i ode mnie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Poszło. Powodzenia! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Życzę powrotu do zdrowia chłopakowi. Zróbmy wszystko aby użytkownicy jb dołożyli sporą cegiełkę. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.bednarczyk Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Panowie - ruszmy dupy, że tak powiem mało dyplomatycznie !!! Gabryś tego potrzebuje, a my możemy zrobić coś dobrego, sięgając choć troszkę dalej niż czubek własnego nosa. Przyłączam się do apelu o podpięcie wątku.Swoimi kanałami rozsyłam p/w do Kolegów, na których można liczyć. Niech każdy znajdzie choćby dwóch takich we własnym gronie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.bednarczyk Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 (edytowane) Poszło oczywiście, choć tego miałem nie pisać, bo ....., bo pomagać trzeba po cichu, ale jeśli może to być mobilizujące, to powtarzam - POSZŁO i proszę innych Kolegów o to samo. Edytowane 29 Sierpnia 2016 przez robert.bednarczyk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 (edytowane) @fishu28, -poszło- i cieszę się że mogłem ze swojej strony dorzucić przysłowiową cegiełkę. P.SDarek następnym razem jak będziesz jechał na Dźiećkowice to daj znać, jak czas pozwoli to może uda nam się spotkać na wodzie ?Pozdrówka serdeczne. Edytowane 29 Sierpnia 2016 przez Zwierzu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Dziękuję chłopaki za pomoc.Dzisiaj porozmawiam z kolegą, postaram się dowiedzieć ile kasy już zebrali.Zwierzu, niestety w tym roku chyba już nie będę miał okazji łowić na Dziećkowicach bo jutro wracam do Norwegii ???? Panowie, otwórzcie serca i portfele, pomóżmy chłopakowi!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Napisałem do tvn24 zobaczymy czy mi odpiszą.Rozmawiałem też z ojcem Gabrysia, dzisiaj ma otrzymać raport odnośnie zebranych środków. Napiszę później ile udało się nam zebrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 (edytowane) Przed chwilą dzwonił do mnie ojciec Gabrysia. Na obecną chwilę zebranych jest 19 tysięcy. Gabryś za te pieniądze, ma zagwarantowane na przyszły tydzień przyjmowanie tego drogiego leku.Dowiedziałem się również, że przyjmowanie tego leku kosztuję 15 tysięcy tygodniowo. W imieniu rodziny bardzo dziękuję Wszystkim darczyńcom. Edytowane 30 Sierpnia 2016 przez fish28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 (edytowane) http://jerkbait.pl/topic/78481-gumki-i-inne-smieci/ zestaw nr 2 - bez ceny minimalnej - tyle ile dostane za te okolo 70 gumek tyle przelewam na konto tego chlopca ( oferty w watku jak wyzej )( wysylka oczywiscie na moj koszt ) (nawet jak ktos da tylko 10 zl to i tak warto ) ( mam nadzieje ze nie lamie zasad gieldy i forum i ze mnie za to tutaj nie zjada ) Edytowane 31 Sierpnia 2016 przez radmac5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Szacuneczek, dzięki wielkie!!! ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi