Skocz do zawartości

Pomóżcie!!!

fish28

Rekomendowane odpowiedzi

Koledzy po kiju, bardzo proszę o wsparcie finansowe dla syna mojego kolegi.

Gabryś jest kolegą mojego syna, są rówieśnikami. Chłopak ma białaczkę szpikową typu M3. Bardzo proszę, pomóżmy chłopakowi wrócić do zdrowia. Ja na fb zorganizowałem aukcję z moimi gumami. Kilku znajomym też zaproponowałem taką aukcję, obiecali pomóc. Każdy datek się liczy. Odmówmy sobie po jednej przynęcie ,nię zbiedniejemy przez to, a chłopakowi uratujemy życie.

Jeśli to możliwe, to bardzo proszę moderatorów o podpięcie tego posta gdzieś gdzie będzie widoczny dla wszystkich.

Tutaj przesyłam linka do mojej aukcji ma Fb

https://drive.google.com/file/d/0B17qpiGXtX5TVm9MM3A5U3l5clE/view?pref=2&pli=1

Panowie - ruszmy dupy, że tak powiem mało dyplomatycznie !!!

Gabryś tego potrzebuje, a my możemy zrobić coś dobrego, sięgając choć troszkę dalej niż czubek własnego nosa.

Przyłączam się do apelu o podpięcie wątku.

Swoimi kanałami rozsyłam p/w do Kolegów, na których można liczyć. Niech każdy znajdzie choćby dwóch takich we własnym gronie.

• Like 1

Poszło oczywiście, choć tego miałem nie pisać, bo ....., bo pomagać trzeba po cichu, ale jeśli może to być mobilizujące, to powtarzam - POSZŁO i proszę innych Kolegów o to samo.

Edytowane przez robert.bednarczyk
  • Like 2

@fishu28, -poszło- i cieszę się że mogłem ze swojej strony dorzucić przysłowiową cegiełkę.

P.S

Darek następnym razem jak będziesz jechał na Dźiećkowice to daj znać, jak czas pozwoli to może uda nam się spotkać na wodzie ?

Pozdrówka serdeczne.

Edytowane przez Zwierzu
  • Like 2

Dziękuję chłopaki za pomoc.

Dzisiaj porozmawiam z kolegą, postaram się dowiedzieć ile kasy już zebrali.

Zwierzu, niestety w tym roku chyba już nie będę miał okazji łowić na Dziećkowicach bo jutro wracam do Norwegii ????

Panowie, otwórzcie serca i portfele, pomóżmy chłopakowi!!!

• Like 1

Przed chwilą dzwonił do mnie ojciec Gabrysia. Na obecną chwilę zebranych jest 19 tysięcy. Gabryś za te pieniądze, ma zagwarantowane na przyszły tydzień przyjmowanie tego drogiego leku.

Dowiedziałem się również, że przyjmowanie tego leku kosztuję 15 tysięcy tygodniowo.

W imieniu rodziny bardzo dziękuję Wszystkim darczyńcom.

Edytowane przez fish28

http://jerkbait.pl/topic/78481-gumki-i-inne-smieci/ 

zestaw nr 2 - bez ceny minimalnej - tyle ile dostane za te okolo 70 gumek tyle  przelewam na konto tego chlopca 

( oferty w watku jak wyzej )

( wysylka oczywiscie na moj koszt ) 

(nawet jak ktos da tylko 10 zl to i tak warto ) 

( mam nadzieje ze nie lamie zasad gieldy i forum i ze mnie za to tutaj nie zjada )

Edytowane przez radmac5
  • Like 1