Skocz do zawartości

Team Daiwa Type R w obrazkach

Rekomendowane odpowiedzi

Ale tak naprawdę, to już parę ładnych lat szukam bezskutecznie takiej czarnej... Ta to jest dopiero ładna, no nie..?

Co za problem Guzu ma znajomego lakiernika malował Stelle pomaluje i Daiwe ;) ;)

haha :mellow:

malowal kolnierz do korbki :D

pomalowac caly kolowrotek...troche wiecej roboty. ale na pewno DA SIE

Pany,ale tej szarej to też nic nie brakuje :D .No ładne to jest i basta.A co do czarnuli: http://www.ichibantackle.com/showproductdetail.asp?productid =426&name=TEAM%20DAIWA%20Z%202506C%20TYPE%20R+%20 [DISCONTINUED]&manufacturename=DAIWA%20%28TEAM%20DAIWA%2 9%20[JDM]

Pany,ale tej szarej to też nic nie brakuje :D .No ładne to jest i basta.A co do czarnuli: http://www.ichibantackle.com/showproductdetail.asp?productid =426&name=TEAM%20DAIWA%20Z%202506C%20TYPE%20R+%20 [DISCONTINUED]&manufacturename=DAIWA%20%28TEAM%20DAIWA%2 9%20[JDM]

To, że zdjecie z iczibana, to ja wiem, tylko weź mi Pan taką znajdź.. <_< Wróbelki na płocie ćwierkały, że ponoć takich było tylko i wyłącznie 50 sztuk i amenos...

Ale czy na pewno w ogóle taka była?

Mi to sie wydaje, że to zdjęcie jest w jakiś sposób popsute i tak już zostało.

TZC R+ osiągają BARDZO wysokie ceny, nawet więcej niż existy Hypery... więc moze właśnie ich było tylko kilkadziesiąt sztuk, a czarnulki nie było nigdy :D

ale to tylko moje gdybanie...

Type R+ ma odwrotny stożek pod jeszcze większym katem w porównaniu do zwykłej abski, pod fluorocarbon to niby jest skonstruowane...

ona miała chyba szpulke w komplecie bo widze, że w prawie każdej ofercie jest ze szpulka ...

Ale czy na pewno w ogóle taka była?

Mi to sie wydaje, że to zdjęcie jest w jakiś sposób popsute i tak już zostało.

TZC R+ osiągają BARDZO wysokie ceny, nawet więcej niż existy Hypery... więc moze właśnie ich było tylko kilkadziesiąt sztuk, a czarnulki nie było nigdy :D

ale to tylko moje gdybanie...

Type R+ ma sporo większy odwrotny stożek w porównaniu do zwykłej abski, pod fluorocarbon to niby jest skonstruowane...

ona miała chyba szpulke w komplecie bo widze, że w prawie każdej ofercie jest ze szpulka ...

Miała, miała... Obie szpulki są ciut inaczej malowane.. :D

Się mi przypomniał dowcip stary, który kończy się: Masz tu, Icek, te sto dolary, i idź sobie, bo my się tu modlimy o prawdziwe pieniądze

Się mi przypomniał dowcip stary, który kończy się: Masz tu, Icek, te sto dolary, i idź sobie, bo my się tu modlimy o prawdziwe pieniądze

czyli rozumiem,że proponuję kupno malucha szukającym ferrari? :blush::lol:

wybaczcie profanację wątku :D

czyli rozumiem,że proponuję kupno malucha szukającym ferrari? :blush::lol:

wybaczcie profanację wątku :D

Na ile sie orientuje w temacie Daiw to Aegis to bardzo zacny kreciol.

Zatem to nie maluch :D

pozdrawiam

Hmmmmm... Takie Aegisy, to właśnie takie trochę Ferrari... Teoretycznie każdy może sobie jakiegoś tam znaleźć, bo trochę się tego pląta, tu i ówdzie.. :D

A ta czarna tedeerka, to bardziej takie coś jak Excalibur...

post-1991-1348915264,2364_thumb.jpg

:mellow: A myślisz Pan, że nie zaglądam tu i ówdzie... Już z pięć lat szukam.. :lol:

A metaroyala nie rozbierałem, sam z siebie nie miałem ciśnienia na manie, a zaprzyjaźnieni podsyłacze swoich gratów też chyba nie użytkują... W sumie to dość rzadkie zabawki.. :D