zorro Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 A erka? Pszę bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 No dla takich DAIW, to ja bym chyba bym gotow przestac byc monofonicznym maniakiem Shimaniakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 11 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 A już niech będzie, że i ja chwalipięta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan333 Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Ale tak naprawdę, to już parę ładnych lat szukam bezskutecznie takiej czarnej... Ta to jest dopiero ładna, no nie..?Co za problem Guzu ma znajomego lakiernika malował Stelle pomaluje i Daiwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 11 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Pomalować, to i sam se mogę... Korpus i rotor, to nie problem... Tylko resztę jak se uczernię.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Ale tak naprawdę, to już parę ładnych lat szukam bezskutecznie takiej czarnej... Ta to jest dopiero ładna, no nie..?Co za problem Guzu ma znajomego lakiernika malował Stelle pomaluje i Daiwe haha malowal kolnierz do korbki pomalowac caly kolowrotek...troche wiecej roboty. ale na pewno DA SIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 12 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Pany,ale tej szarej to też nic nie brakuje .No ładne to jest i basta.A co do czarnuli: http://www.ichibantackle.com/showproductdetail.asp?productid =426&name=TEAM%20DAIWA%20Z%202506C%20TYPE%20R+%20 [DISCONTINUED]&manufacturename=DAIWA%20%28TEAM%20DAIWA%2 9%20[JDM] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 12 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Pany,ale tej szarej to też nic nie brakuje .No ładne to jest i basta.A co do czarnuli: http://www.ichibantackle.com/showproductdetail.asp?productid =426&name=TEAM%20DAIWA%20Z%202506C%20TYPE%20R+%20 [DISCONTINUED]&manufacturename=DAIWA%20%28TEAM%20DAIWA%2 9%20[JDM]To, że zdjecie z iczibana, to ja wiem, tylko weź mi Pan taką znajdź.. <_< Wróbelki na płocie ćwierkały, że ponoć takich było tylko i wyłącznie 50 sztuk i amenos... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 12 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Ale czy na pewno w ogóle taka była?Mi to sie wydaje, że to zdjęcie jest w jakiś sposób popsute i tak już zostało.TZC R+ osiągają BARDZO wysokie ceny, nawet więcej niż existy Hypery... więc moze właśnie ich było tylko kilkadziesiąt sztuk, a czarnulki nie było nigdy ale to tylko moje gdybanie...Type R+ ma odwrotny stożek pod jeszcze większym katem w porównaniu do zwykłej abski, pod fluorocarbon to niby jest skonstruowane...ona miała chyba szpulke w komplecie bo widze, że w prawie każdej ofercie jest ze szpulka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 12 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 To, że zdjecie z iczibana, to ja wiem, tylko weź mi Pan taką znajdź.. <_< Wróbelki na płocie ćwierkały, że ponoć takich było tylko i wyłącznie 50 sztuk i amenos...powaznie kupilbys? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 12 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Poważnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 12 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Ale czy na pewno w ogóle taka była?Mi to sie wydaje, że to zdjęcie jest w jakiś sposób popsute i tak już zostało.TZC R+ osiągają BARDZO wysokie ceny, nawet więcej niż existy Hypery... więc moze właśnie ich było tylko kilkadziesiąt sztuk, a czarnulki nie było nigdy ale to tylko moje gdybanie...Type R+ ma sporo większy odwrotny stożek w porównaniu do zwykłej abski, pod fluorocarbon to niby jest skonstruowane...ona miała chyba szpulke w komplecie bo widze, że w prawie każdej ofercie jest ze szpulka ...Miała, miała... Obie szpulki są ciut inaczej malowane.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vasyl Opublikowano 12 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 No Zorro ja tez szukam <_< . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 12 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 No Zorro ja tez szukam <_< .Jak znajdę, to oddam Panu pół... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endi Opublikowano 12 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 taka R kosztuje dosyć sporo, bardzo ladny kolowrotek i piekielnie drogi... w przewalutowaniu to nawet kilkadziesiat tysiecy JPN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 13 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 No Zorro ja tez szukam <_< .Jak znajdę, to oddam Panu pół... a może na początek taka czarnula wystarczy? http://cgi.ebay.com/Daiwa-Aegis-2506-Spinning-Reel-JDM-Very- Rare-/320667605493?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4aa947 59f5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chub norris Opublikowano 13 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 a może na początek taka czarnula wystarczy? http://cgi.ebay.com/Daiwa-Aegis-2506-Spinning-Reel-JDM-Very- Rare-/320667605493?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4aa947 59f5 Się mi przypomniał dowcip stary, który kończy się: Masz tu, Icek, te sto dolary, i idź sobie, bo my się tu modlimy o prawdziwe pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 13 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 a może na początek taka czarnula wystarczy? http://cgi.ebay.com/Daiwa-Aegis-2506-Spinning-Reel-JDM-Very- Rare-/320667605493?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4aa947 59f5 Się mi przypomniał dowcip stary, który kończy się: Masz tu, Icek, te sto dolary, i idź sobie, bo my się tu modlimy o prawdziwe pieniądze czyli rozumiem,że proponuję kupno malucha szukającym ferrari? wybaczcie profanację wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 13 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 a może na początek taka czarnula wystarczy? http://cgi.ebay.com/Daiwa-Aegis-2506-Spinning-Reel-JDM-Very- Rare-/320667605493?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4aa947 59f5 Się mi przypomniał dowcip stary, który kończy się: Masz tu, Icek, te sto dolary, i idź sobie, bo my się tu modlimy o prawdziwe pieniądze czyli rozumiem,że proponuję kupno malucha szukającym ferrari? wybaczcie profanację wątku Na ile sie orientuje w temacie Daiw to Aegis to bardzo zacny kreciol.Zatem to nie maluch pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 14 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Hmmmmm... Takie Aegisy, to właśnie takie trochę Ferrari... Teoretycznie każdy może sobie jakiegoś tam znaleźć, bo trochę się tego pląta, tu i ówdzie.. A ta czarna tedeerka, to bardziej takie coś jak Excalibur... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 15 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Witam, Piekne to mlynki Zorro- pozostaje codzienne przegladanie: http://www.jauce.com/view.php?seturl=http://list4.auctions.y ahoo.co.jp/jp/%E3%83%80%E3%82%A4%E3%83%AF-%E3%82%B9%E3%83%94 %E3%83%8B%E3%83%B3%E3%82%B0%E3%83%AA%E3%83%BC%E3%83%AB-%E3%8 3%AA%E3%83%BC%E3%83%AB-%E3%83%95%E3%82%A3%E3%83%83%E3%82%B7% E3%83%B3%E3%82%B0-%E3%82%B9%E3%83%9D%E3%83%BC%E3%83%84-%E3%8 3%AC%E3%82%B8%E3%83%A3%E3%83%BC/2084064356-category-leaf.htm l A tak przy okazji- rozkrecales kiedys Metaroyala? Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 15 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 A myślisz Pan, że nie zaglądam tu i ówdzie... Już z pięć lat szukam.. A metaroyala nie rozbierałem, sam z siebie nie miałem ciśnienia na manie, a zaprzyjaźnieni podsyłacze swoich gratów też chyba nie użytkują... W sumie to dość rzadkie zabawki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 15 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 :D tak myslalem ale na wszelki wypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 15 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 A za tego Metaroyala przepraszam... Na usprawiedliwienie, to nie grzebałem też w krosfajerze i okumie Salinie, i w... <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 16 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Może to nie tede ale też chyba nie taki znowuż obrzydliwek..?To dla tych kilku Panów co to mi ostatnio marudzą i wypytują co w takim rupieciu może być w środku.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi