czarny1 Opublikowano 23 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2023 myślę, że podobnie jak wszystkich woblerów na wkręcanych oczkach - mogą wytrzymać hol, ale do czasu... a wykonanie raczej precyzją nie grzeszy:( ostatnio jak bawiłem się chińskim powierzchniowcem, po kilku godzinach wewnątrz miałem 1/3 wody wewnątrz... jak koniecznie chcesz to zastosuj patent jak w rapali - połącz solidnie wszystkie oczka grubą plecionką... i będzie bezpiecznie:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 23 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2023 Bartek Usakowski malował gotowce na pewno. Jego możesz zapytać o szczegóły. Są też oferty krajowe, wystarczy wpisać frazę "korpusy woblerów" w Google. A no i oczywiście Golden Szowel się należy jak psu buda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi