peryskop Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Bardzo fajne rozwiązanie tylko cena przy obecnym kursie już mniej się podoba http://www.paxispax.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Chcesz zrobić sondę komu się podoba cena, komu nie? Bo sensu postu nie bardzo rozumiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peryskop Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Uważam że bardzo ciekawe rozwiązanie , podoba mi się jak doczytałem niestety opatentowane rozwiazanie więc raczej nie do skopiowania przez jakiegoś producenta z PL bądz UE .Z chęcią kupił bym taki plecak z takim rozwiazaniem ale nie za takie pieniądze.Zawsze warto pokazać jak coś ciekawego jest na rynku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Cena to pojęcie względne.Kwestia czy chcesz to mieć czy nie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Nooo... kwestia ceny to dość istotny parametr. Owszem chcieć to móc ale są granice. I te granice kolega ma widocznie inne.Sam plecak mi się nie podoba, ale trzeba przyznać ze jest to cos nowego i kogoś jeszcze może to zainteresować i to kolega @peryskop miał na myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi