mario6565 Opublikowano 13 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Witam , szukam info o tym kiju ,z jakich komponent?łw jest zbudowany , jaki jest rzeczywisty cw.i do czego się nadaje ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 13 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Chodzi o Eyecona? Zadajesz kolejne pytanie o kij - czy się nada Kup najlepiej i zobacz, a potem napisz, to model kt?łry wyszedł w tym roku, nie sądzę, ?źeby ktokolwiek więcej o nim napisał. Zbudowany jest z scII, a rzeczywisty wyrzut pewnie jak we wszystkich StC - mo?źna śmiało przecią?źyć, w razie potrzeby. No i powiem Ci z doświadczenia - zazwyczaj trzeba kilka kij?łw przerzucić, nim stwierdzisz, ?źe kt?łryś Ci w 100 % pasuje. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garowy Opublikowano 13 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 13 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 A no fakt. To E mnie zmyliło, teraz elitki mają chyba l jako pierwszą literę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 13 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Łowię takim z brązowej serii.To kij na okonie i średnie pstrągi z niewielkich ciek?łw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benq229 Opublikowano 17 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 miałem okazję trzymać kijek w ręce , jak dla mnie trochę za miękki , wolałbym MLF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 17 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 miałem okazję trzymać kijek w ręce , jak dla mnie trochę za miękki , wolałbym MLF...w jakim sensie za miękki?? To nie kij na sandacze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benq229 Opublikowano 17 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 mlf fajny pod okonia , z wiekszym przyłowem chyba te?ź problem?łw nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 17 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 ...ja swoim 8lb łowiłem okonie na 10-15m... a i przył?łw niejednego szczupako-sandacza wytrzymał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benq229 Opublikowano 17 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 tzn. ja wole troszke twardsze kijki i mlf do 11g bardziej mi le?źał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benq229 Opublikowano 17 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 patu , ale jesteś posiadaczem starej zielonej elitki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 17 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 ..posiadam dwie brązowe ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benq229 Opublikowano 17 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 o, to szacunek , kiedyś się na jedną czaiłem , są drogie , ale warte swojej ceny .A propo zielona elitka o kt?łrej mowa w temacie jest na forum do sprzedania za 550zł http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=18762&am p;start=0& Niekt?łrzy twierdzą ?źe zielone są lepciejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi