wuran Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 http://piatysmak.com/ukai/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Żółtki nie mają chyba czym łowić bo swój cały sprzęt na AliExpress wystawili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Widziałem już dużo...Nie to żeby żal mi było kormoranów po tym co czynią w znanych mi wodach, ale takie wykorzystywanie zwierząt i wiązanie im przełyków to czyste barbarzyństwo, nie wspominając o metodzie połowu. Lepiej żeby nasi rybacy nie czytali tego wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi