Andrzej Lipiński Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Nie chcę by ktoś brał ze mnie wzór,ale ja jadąc na ryby łowię ryby i lubię łowić je cały dzień a nie po chwili zbierać grzyby czy kręcić muchy.Zostawmy ocenę postępowania samym sobie i nie narzucajmy innym swojego zdania.Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 nie odbiegajmy od tematu, Cezorator założył osobny wątek tu: http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=2044& ;start=0& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezorator Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Aby nie robic bałaganu na forum w temacie łowisk Słowackich podjąłem temat: http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=2044& ;start=0& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
losos Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Pozdrawiam,widze ze jest tak samo jak na czeskich wedkarskich stronach .Ja wchodzielem na Jerkbait ,s pomyslem spotkacz sie s wedkarzamipokazacz sobie swoje wyniki ,lowiska,metody nie tylko lowieniaale takze zdrowego holowania a obchodzenia s rybkom na ukladzienie tylko regulaminuw ,no takze na pomysle zycia s naturom. @Czym wiencej dozwis sie,tym wiencej mozes o tym przemyslecz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Pozdrawiam,widze ze jest tak samo jak na czeskich wedkarskich stronach .Ja wchodzielem na Jerkbait ,s pomyslem spotkacz sie s wedkarzamipokazacz sobie swoje wyniki ,lowiska,metody nie tylko lowieniaale takze zdrowego holowania a obchodzenia s rybkom na ukladzienie tylko regulaminuw ,no takze na pomysle zycia s naturom. @Czym wiencej dozwis sie,tym wiencej mozes o tym przemyslecz.... ja mysle ze wszyscy sa ciekawi słowackich i czeskich łowisk, mozesz smialo kontynuowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klon Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Zbiornik zaporowy w Dedinkach (Słowacki Raj). Nieduży zbiornik zaporowy utworzony przez zaramowane strumieni spływające z okolicznych gór. W jednym z jego krańcy położona jest ferma pstrąga i tychże jest tam za trzęsienie. Byłem tam niestety bez wędki ale pstrągów się naoglądałem co niemiara. Stały tam takie byki po 50cm z okładem. W pamięci pozostanie mi obraz (że ja nie miałem wtedy cyfraka) ślicznej holki stojącej po pas w wodzie i skutecznie łowiącej kropki na muchę. Ale miałbym dzisiaj tapetę na kompa. O ile pamietam dzienna opłata to było chyba 400 ks. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi