admin Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 25 lb - minimum jak na początek, przynęty 70g i szcupaka. Ja zaczynałem nawet od 60, pózźniej 40lb. Nadal mam taką gdzieniegdzie nawiniętą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whitebrov Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 dzieki, na wszelki kupie power pro 30lb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Nie dalej jak wczoraj na PP 17lb (0,13 do 8kg) odstrzeliłem wobka o wadze 21g a kilka dni temu poleciał slider o wadze 46g na PP 20lb (0,15 do 9kg) tak więc zdecydowanie 25lb to minimum, chciałem finezyjnie a i tak wyszło na to, że rady bardziej doświadczonych kolegów były słuszne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 to w lechistanie jest jakas wersja specjalna? 17 lb? acha, zeby nie bylo, ze niedobry pitt napastuje ... jezeli czytam, ze 17 lb a producent nie sprzedaje takiej linki ani na USA ani na EU to zaczynam sobie stawiac pewne pytania ... np. takie: dlaczego na opakowaniu stoi 17 lb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 @pitt How many kg in 1 lb? The answer is 0.45359237Producent w Pl nie podaje testów w lb, podaje w kg a jeśli podaje bliżej nieokreślone 8kg to w przeliczeniu na lb wychodzi nic innego jak 17.6369809748 chcąc zaokrąglać można się pokusić o 18lb ale ja bym się nie kusił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi